Forumet - Donnie Darko 2!!! [cry]

Donnie Darko 2!!! [cry]

971 0 35
Image
Någon som sett Donie Darko 2 än (S. Darko heter den)? Är den bra? [shake]

Själv tycker jag att det är sjukt att man gör en uppföljare till en av världens bästa filmer bara så där och inte berättar något om det, har hört att filmen ska suga enligt mejnstream kritiker men vissa hardcore fans som jag själv säger att filmen äger.

Spana också in:

Håller på att titta på tvåan nu verkar rätt okej, verkar som att Frank är med igen, alltså kaninen, fast detta visar att jag hade fel om honom. Min teori var att han och Donnie var samma person men om det här är samma Frank så verkar det inte stämma.

Alternativt att Samantha (huvudpersonen i den här filmen) också är samma person som Frank, typ att han är någon form av hjärnspöke som bara Donnie kunde se men efterssom han dog i ettan så har Samantha ärvt honom eller nåt...

Aja ska fortsätta titta nu hehehehe
Såg framemot denna väldigt mycket när jag hörde att den var under produktion. När jag fick veta att någon annan än Richard Kelly skulle stå för regi blev jag smått skeptisk, men hade fortfarande hopp. När den sedan släpptes och blev så sjukt sågad av alla kritiker struntade jag helt enkelt i att köpa och se den. Den verkar inget vidare faktiskt, har inte hört någonting bra om den alls.