Forumet - DotA: heroes of newerth (Hon) vs Legue of Legends (lol) lol.

DotA: heroes of newerth (Hon) vs Legue of Legends (lol) lol.

293 0 22
Vilket är bäst tycker ni?

Hon är inte gratis men däremot Lol är det.

För mig låter lol bättre.
Recension på Lol från mmohut. http://mmohut.com/review/league-of-legends

(21 votes, average: 4.67 / 5)

Publisher: Riot Games
Playerbase: Medium
Graphics: Medium Quality
Type: MMO
EXP Rate: Medium
PvP: N/A
Filesize: ~540 MB

Pros: +Many playable heroes. +Varied gameplay. +Unique mix of strategy and RPG elements. +Each match feels genuinely different. +Great interface. +Good tutorial.

Cons: -Poor lobby interface. -Too ‘team oriented’ (One bad player or leaver can ruin a match). -Very difficult to ‘master’. -Game won’t appeal to everyone.

Lol Gameplay
dota slår fortfarande båda på fingrarna, alla dagar i veckan. Inte grafikmässigt, givetvis, inte heller UI:n, för den är ett skämt. Men balansen och den grafiska stilen gör det bättre. Isgrodans erfarenhet är ju guld värd med.

Sen när han och valve ska göra samarbete kan det bli precis hur bra som helst, att lyfta ut dota till en ny plattform kan wipea ut både lol och hon långt ut i ödemarkerna.

Spana också in:

Bajwa:

Står här, är det fake?


Ja det är sant att Guinsoo som var med på dom första dota versionerna är med på LoL projektet men den som skapar dotan idag är IceFrog. Kan citera det jag skrev i en annan tråd:

"Jo det är sant att det är Guinsoo som skapade dota men den dota som Guinsoo skapade är no way near det som IceFrog har gett oss. IceFrog förtjänar nästan all, om inte all credit för dota."
Nietzsche:

IceFrog förtjänar nästan all, om inte all credit för dota."


Jo, det är sant som du säger.
Har man spelat de äldre dotaversionerna så ser man hur mycket jobb det ligger bakom de nyare. Det Guinsoo tillförde var väl(trots att Aeon of Strife som dota är baserat på fanns innan): 3 Lanes. 5 heroes. Döda varandra. Resten är Icefrogs jobb.
Budolicious:

Isgrodans erfarenhet är ju guld värd med.


har kört över 1000 dota matcher och runt 200 hon, ca 40 st av LoL

Och jag måtse säga att HoN är bättre, DotA förlorar på att det är i Warcraft III. Hon är lika balancerat som dota och har mycket mera som gör det bättre, R.I.P dota
Underbarnet:

Och jag måtse säga att HoN är bättre, DotA förlorar på att det är i Warcraft III. Hon är lika balancerat som dota och har mycket mera som gör det bättre, R.I.P dota


Som jag sa innan: när dota lyfts ut ur wc3 och bnet så kommer nog hon gå i graven. Men att påstå att det är lika balanserat i dagsläget är väldigt naivt. Det är enbart grafiken som är bättre i hon, rent spelmässigt då.