Forumet - Dr martens 8-håls i nappa

Dr martens 8-håls i nappa

4791 0 51
Ögon i en plåthink:

Vegetarian Shoes, som finns att köpa här och här, exempelvis. Finns säkerligen några i ungefär den stilen du söker...


Har testat en väns sådana, har helt vidriga ledproblem och ville ungefär begå självmord efter en kvart i sådana. Förvisso kanske en sula skulle fungera... Blir kanske sådana. [y] Ogillar att bära skinnprodukter, äckligt med andras hud på fossingarna.

Spana också in:

Geigerzähler:

Har testat en väns sådana, har helt vidriga ledproblem och ville ungefär begå självmord efter en kvart i sådana. Förvisso kanske en sula skulle fungera... Blir kanske sådana.


Jag har kronisk reumatism i just fötterna, och bär utan problem ​dessa. Dock bör du veta att de (och därmed troligtvis även andra Airseals) är litet stora i storlekarna; jag köpte stora nog för att kunna ha ett par raggosckar i, och bär istället två par...

Geigerzähler:

ogillar dock att de andra ser så plastiga ut


Mina ser också rätt plastiga ut på bild på i alla fall Blueturtle, men ej i verkligheten. Frågan kvarstår dock; vad är "nappa"? Något material, eller ett märke, eller?
Ögon i en plåthink:

Jag har kronisk reumatism i just fötterna, och bär utan problem ​dessa.


Åh, jag också. Då blir det nog sådana. [y]

Ögon i en plåthink:

Dock bör du veta att de (och därmed troligtvis även andra Airseals) är litet stora i storlekarna; jag köpte stora nog för att kunna ha ett par raggosckar i, och bär istället två par...


Är det typ en storlek stora eller?

Ögon i en plåthink:

Frågan kvarstår dock; vad är "nappa"? Något material, eller ett märke, eller?


Material, mjukare skinn typ, är orolig för skavsår.
Geigerzähler:

Åh, jag också. Då blir det nog sådana.


Fast de är väl inte optimala, förmodar jag, och jag blir ju litet trött i fötterna av att gå med dem under lång tid... En sula för bättre stöd mot foten vore säkert bra i dessa, såsom i de flesta andra skor.

Geigerzähler:

Är det typ en storlek stora eller?


Ungefär så, tror jag. Hoppas du inte köper för små, eller något, nu, men mina var i varje fall litet större an vad jag anser att storleken angav.

Geigerzähler:

Material, mjukare skinn typ, är orolig för skavsår.


Be din läkare skriva ut Raggsockar åt dig istället.
Geigerzähler:

Ordet hud gör mig illamående. :c


[crazy]

iosib:

synd bara att jag fortfarande finner lukten smått motbjudande.


det luktar jättegott, ju.

jag älskar skinn, jag älskar lukten av skinn, jag älskar hur skinn ser ut. läder är bäst. läder är så jävla dåligt. jag hatar att jag har etiska principer som säger att jag inte ska använda läder, jag älskar att inte använda läder.

jag blir galen av det här. en vacker dag kommer jag nog stympa mina fötter för att sy skor av dem... påminner om en diskussion jag hade med min vegankompis om att vi ska göra blodpalt på vårt eget blod (och bjuda våra släktingar på).