Forumet - Dra ner på läsk

Dra ner på läsk

4369 0 42
Börjar känna att jag ar druckit lite mycket läsk och annan skit nu när jag har varit ledig i 1 vecka, så jag tänkte låta bli att hälla i mig en massa saker med socker. Har säkert druckit över 2L läsk om dagen.

Jag tänkte att jag ska låta bli att dricka helt i minst 1 vecka och sen se hur det går. Någon som kan komma med några motiverande ord? Om jag dricker så pass mycket läsk borde jag gå ner i vikt av att enbart sluta dricka, eller? Jag väger 79kg och är 183.

Ska bara dricka upp min Dr.Pepper flaska som jag har kvar... [rolleyes]

Spana också in:

Jag tror att du dricker läsk på grund av destruktiva tendenser som har sin uppkomst någon annanstans i ditt liv. Missbruk används som utlopp för ett missnöje som i de flesta fall är socialt betingat. Se över dina umgängesvanor och försök att träffa människor som utmanar och inspirerar dig samtidigt som de får dig att känna dig värdefull och behövd. Då kommer också dina matvanor att förbättras, eftersom du slipper att längta efter den substituerande belöning som sockret ger.

Om du bara bestämmer dig för att sluta dricka läsk kommer dina destruktiva tendenser att finna andra ventiler och antagligen till och med förvärras eftersom du då skapar ytterligare konflikt inom dig. Om du trots min avrådan vill välja denna väg uppmuntrar jag dig att (börja?) uttrycka dina känslor kreativt. Du kan på så sätt både få utlopp för nämnda tendenser och perspektiv på ditt dåliga mående; med detta kommer konstruktiv förändring.

Lycka till!