Forumet - Dragon Age Inquisition

Dragon Age Inquisition

1355 0 14

Spana också in:


Kudhos: De verkar passionerade om sin produkt. Props.
det intrycket får man väl typ av nästan alla fram tills att det blivit släppt RodnarHjärta


Från att gå från besvikelsen av 2an tyckte jag Inquisition var extremt bra i jämförelse! 2an var ju totalt djävla värdelöst när zonerna/kartorna var extremt små och att dom använde samma kartor till flera uppdrag/områden. Fattar inte hur dom kunde ta det beslutet.. :(

Nu när det är öppnare kartor och lite spridning i miljöer så blev jag väldigt glad!
Mest det jag tänker på typ Rodnar Hade önskat att det var lite mer tunga beslut att ta i storyn.

Lite tråkiga rustningar tyckte jag :d

hm ah spelet får typ 8/10 av mej Läste en artikel om att spelet skulle vara välgjort och välskrivet. Men också att de hade gjort rum för transsexuella, bi- och homosexuella karaktärer och givit valmöjligheten att vara en tjej. Det är kul när spelutvecklare är inkluderande och efter att ha sett en halvtimmes genomgång av spelet är jag ganska sugen på att spela det. Hoppas att det ska kunna vara ett spel som är utvecklande inom sin genre. 
Håller själv med om att basen för spelet och framför allt karaktärerna är löjligt bra, inkluderande och genomtänkt. Minus för mig är att alla mer eller mindre är tokreligiösa helylletyper och begränsningen av abilityslots. Också plus/minus att det är uppseendeväckande skralt med romansmöjligheter för heterosexuella män.

Chibibbi: Läste en artikel om att spelet skulle vara välgjort och välskrivet. Men också att de hade gjort rum för transsexuella, bi- och homosexuella karaktärer och givit valmöjligheten att vara en tjej. Det är kul när spelutvecklare är inkluderande och efter att ha sett en halvtimmes genomgång av spelet är jag ganska sugen på att spela det. Hoppas att det ska kunna vara ett spel som är utvecklande inom sin genre. 
Yep, var lite det jag menade med välskrivna karaktärer. Många etniciteter, läggningar och könsidentiteter som går iväg från den klassiska vita heteromannen eller den vita nakna heterokvinnan som alltid syns i fantasy-sammanhang.