Forumet - drama

Behöver verkligen få prata av mig men har ingen att snacka med om detta.

Okej jag är en tjej på 15 år (född 00)

Just nu när jag i 2 kompiskretsar. Den första gruppen är det jag och två tjejer till. Dem blev jag kompis med i 7an och vi är fortfarande kompisar. Iallafall så är ena tjejen lite av den mer populära och den andra tjejen gör seriöst allt för att få dem populära tjejens uppmärksamhet.  Och jag har blivit lite utanför och börjar bli mer och mer ledsen pga det. Jag gillar dem men har inte samma humor så tycker inte deras skämta är så roliga. så blir dagligen kallad dålig, dum, efterbliven och tråkig för att jag inte förstår det roliga.

Den andra kompis kretsen som jag blev kompisar med i början av 8an. det är jag och 4 killar. Jag personligen älskar dessa killar. dem gör verkligen allt  för varandra och mig. och jag gör allt för dem. Vi är jämt tillsammans utanför skolan (bara två av dem går på min skolan) Iallafall så en av killarna (född 98a) och jag började liksom hålla på. Och efter ett tag så fick jag känslor för honom. Dem andra killarna tyckte jag skulle berätta för honom och det gjorde jag. Plot twist han gillade inte mig tillbaka sa han. Så vi slutade hålla på. Men jag märkte hur  han alltid försökte röra vid mig vid varje tillfälle han hade. Han kunna krama mig hejdå tex. Om vi alla låg i  sängen så kunna han lägga sig bredvid mig och försöka gosa eller något liknande. Det här var väldigt jobbigt för mig och svårt att förstå. Efter någon vecka fick jag ett meddelande att han inte visste längre vad han kände. För ända sen jag börjat hålla mig undan lite så har han känt att något saknade och att det vart fel. Vi är idag tillsammans och allt är helt perfekt. FÖRUTOM...

När jag började 7an så blev jag ihop med en kille. Vi var liksom inte jätte kära men det gick ändå. jag gör den här delen kort och säger så här, han tog min oskuld. vi  var i hop från hösten 2013 till våren 2014.

Några månader senare blev jag ihop med en annan kille. vi vart tillsammans 2 dagar innan sommmarlovet tror jag. Vi hade sex också. många gånger. iallafall gjorde vi slut i slutet av sommaren.

Iallafall så nu tycker mina tjej kompisar att jag ligger runt hela tiden. (legat med 3 killar) Min första, mitt ex och min nuvarande) 
Mina tjejkompisar har jag verkligen ingen lust att vara med för dem är så otrevliga mot mig den senaste tiden och jag skulle helst vela bara vara med grabbarna.  Men går inte i samma klass som dem som går på min skola och jag klarar inte av att vara själv. Vad ska jag göra? Vara själv på skolan eller vara med människor jag inte trivs med. Mina tjejkompisar gillar inte mina nya vänner eller min pojkvän. (tror det är endast för att dem är avundsjuka eller för att dem känner sig utbytta)

vet inte vad jag ska göra. hjälp mig
Har varit lite i samma sits för några månader sedan. Började då umgås med en jävligt trevlig kille i klassen på håltimmarna, vi umgås inte på fritiden men det är skönt att ha honom i skolan att vara med. Han tänker alltid på allas bästa och är svinrolig. Så du kan ju kanske lära känna någon annan i klassen som du kan vara med i skolan. Sen det där med att de kallar dig dum, tråkig osv är ju inte okej och du borde ta upp det med dom. De ska ju inte reta dig för att du har haft sex utan du ska vara lycklig att du haft det för det finns dom som "fortfarande" kör med handen Rodnar (är också 00:a) Lycka till, jag vet hur det är Hjärta
Har lite likadant, fast jag gillar inte killarna i min klass, men jag känner som du att jag inte riktigt passar in då jag vuxit ifrån min gamla kompiskrets som består av 4 tjejer var av en av dom fortfarande är mig nära. Men när jag är ensam å så brukar jag ba lyssna på musik och hänga i skolans cafe typ. är lika gammal som du btw. Och alltså helt ärligt ligg med vem du vill va fan de är ju din kropp dina villkor ändå!!! xoxo

turksvaj: Har lite likadant, fast jag gillar inte killarna i min klass, men jag känner som du att jag inte riktigt passar in då jag vuxit ifrån min gamla kompiskrets som består av 4 tjejer var av en av dom fortfarande är mig nära. Men när jag är ensam å så brukar jag ba lyssna på musik och hänga i skolans cafe typ. är lika gammal som du btw. Och alltså helt ärligt ligg med vem du vill va fan de är ju din kropp dina villkor ändå!!! xoxo
Det är så jobbigt för jag liksom vet inte hur jag ska dra mig undan. Och jag suger seriöst på att vara ensam. Jag har aldrig koll på vad vi har för lektioner eller vad klockan är osv så gåer aldrig så bra för mig själv. Jag har funderat på att fortsätta hänga med dessa bara för det men vettefan om jag står ut..