Forumet - Dreadlocks for dummies

Dreadlocks for dummies

1331 0 23
Hejsan, är sjukt inne på att göra dreads, har dock inte särskilt långt hår än.. vill veta lite mer ingående vad jag ger mig in på, hur man gör.. från basics liksom, vad jag har förstått så är wax inget att ha, hade helst hållt mig till hel naturliga, är dock inte ute efter några stenhårda dreads utan lite mer lätta, som märks ifall man tar en andra titt på dom.. hur går jag till väga, när är det dags att börja använda residue free schampo osv. alla tips är välkommna och är väldigt tacksam för allt fint ni kommer på :)

bifogar en bild på ungefär det jag är ute efter, givetvis är längden på håret en annan femma, men den "typens" dreads..

Namnlös.jpg

misstänkte nästan den.. :/ men har sett bilder på dreadlocks där dreadsen verkligen bara ser ut som klumpar med hår, tycker inte om det alls alltså, ser bara lortigt ut, vill ha det lite organiserat men ändå inte överdrivet.. ska man tänka på något innan de har börjat dreada sig eller är det bara rycka isär dreadsen senare?

Spana också in:

rstamAn:

för vind? när man är utomhus? :$


Och det är blåsigt. Ah.

rstamAn:

men jag är mest ute efter vad jag ska göra, är det bara vänta på att håret växer ut, använda residue free schampo and thats it?


I princip. Om det är naturligt. Improvisera, det är inte så noga.

[love]
wakajwaka:

icke naturliga dreads är som att trimma pubishåret för å få de att se otrimmat ut


fin jämförelse.. jo har förstått att onaturliga inte är något att ha, blir naturliga fina och förhoppningsvis inte för hårda dreads, det är bara slita isär dom ifall dom blir för tjocka eller?