Forumet - Dricka alkohol på antabus

Dricka alkohol på antabus

8379 1 37
vet inte ens varför jag tackade ja till att ta det.
Låg inne på avgiftning för alkoholmissbruk fram tills idag och har tagit tre doser antabus där inne.

nu när jag är ute ångrar jag mig som fan..behöver en drink.

någon som druckit när de tagit antabus? jag har ju bara tagit tre doser (på två dagar), har det hunnit verka än?

Spana också in:

Antabus är framtaget så att du fysiskt inte ska kunna få i dig alkohol. En släkting till mig är alkoholist och har ätit antabus i perioder och när hon tog dem som hon skulle kunde hon inte ens använda nagelborttagningsmedel för att det var alkohol i det...

Kort sagt kommer du få en rejäl "allergisk" reaktion om du dricker sprit nu, du kommer inte få ut något av ruset och du vinner på att vänta ut det värsta. Ta tio minuter i taget, titta på film, städa, duscha, ät godis, men drick inte med antabus i kroppen.

Och för ditt eget psykes skull kanske du ska ge avvänjningen en chans till.

Styrkekram!
Och vad du än gör, tänk aldrig någonsin "aldrig igen!" när du tänker att du vill ha en drink. För det blir så mycket svårare då. Tänk att det är en välbehövd paus din kropp behöver, njut av vad nykterheten för med sig för kickar, men tänk inte att du aldrig får njuta av ett glas något gott igen, för så behöver det inte alls vara. Däremot kanske du själv kommer komma in i en tankebana där du inte vill dricka överhuvudtaget, men det är upp till dig.
isola:

Fast har man än gång missbrukat så ska man inte rikta in sig på att dricka igen då man inte ser alkohol som "åh nu tar jag ett glas här till maten"


Skitsnack, många fd alkisar kan dricka ett glas öl eller vin till maten utan att trilla tillbaka. Man lär sig kontrollera det.
isola:

Alla lär sig verkligen inte att kontrollera det.


Blivande_japan:

de allra flesta gör väl inte det. jag har aldrig träffat eller hört talats om en fd alkoholist som sagt att denna kan kontrollera sitt drickande, men ett flertal som säger att de inte kan det.


Har hört otaliga exempel på det motsatta. Att de lär sig hantera det och ändå kunna njuta av en öl till maten.

Ni två borde kanske inte använda amerikanska serier/filmer som källor. [shake]