Forumet - drickasom 16 åring

drickasom 16 åring

1473 0 6
tjenare. jag är en grabb på 16 år som nyligen börjat dricka. jag har inte druckit mig redlös ¨ännu¨ och har inga direkta planer på det. mycket roligare att dricka och umgås med folk som iallafall kan stå upp och inte dinglar runt i hela lägenheten och folk bara jävlas med. min moder vet jag dricker ¨i efter hand¨ säger aldrig i förväg jag ska göra det men jag svarar ärligt efteråt då hon frågar :) hur som haver tjatar hon om att jag hon och min far ska sätta oss ner och prata om drickande ¨om det är något jag vill göra¨ vilket jag vill men jag viftar bara bort hennes förslag. tycker ni jag ska ta det där snacket och se vars det leder till? 

Hobrick: Att ta det snacket tycker jag skulle vara väldigt moget gjort. Visa att du är mogen så kanske det känns bättre för föräldrarna? Visa att du kan ta ansvar och sånt skit
ansvar är det sista jag kan ta xD men dom har väldigt gott förtroende för mig till ex jag får vara ute hur länge jag vill, jag får sova vars jag vill mm. känns ba så skevt att sätta sig med föräldrarna och ¨be om låv¨att få dricka och det.
fattar vrf hon vill snacka ¨hon vill ha koll vars och när jag är och sån skit och att jag ej gör det hela tiden¨

Spana också in:


sies: Såvidare du kan dricka i rimliga mängder så borde det vara lugnt.

Vet bara att det är vanligare bland alkoholiser att de började dricka i tidig ålder. Alltså att man hamnar i beroende lättare vid ung ålder. 
inte så att jag och mina nära vänner kan sitta och dricka bara vi. vi har kul utan alkohol ända gånger jag dricker är på fester då man inte känner allt för många så det blir en liten is braker och samtidigt väldigt kul och skönt