Forumet - Dricker du smuggelsprit?

Dricker du smuggelsprit?

4575 1 44
40 procent av landets gymnasieungdomar uppger att de druckit smuggelsprit, enligt Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning.

– Ungdomar kan dricka och få tag i alkohol precis när som helst, säger Håkan Gustafsson, polisens alkoholsamordnare i Malmö till Aftonbladet.

Spana också in:

André Vifot Haas:

Nä, föräldrar/kompis/annan köper ut (Du röstade på detta alternativ)


Nu har jag ju aldrig bett någon göra det pga dricker knappt utan snor bara någon klunk här och där från andra människor som har alkohol [blush] men vill jag ha egen någon gång finns det folk som kan köpa ut åt mig.
André Vifot Haas:

Är över 20 (men dricker ÄNDÅ smuggel) (Du röstade på detta alternativ)


[smile]

Passade på att köpa en del när jag var nere i Tyskland med en snubbe i somras, men dit kan man ju inte åka varje månad bara för att handla sprit. [sad][no-no]

Därför köper jag både sprit & cigg-limpor av en gubbe som arbetar inom kommunen en gång i månaden, ingen aning vart han får grejerna ifrån, har ej frågat.. Förmodligen åker dem ett gäng ibland och handlar rejält, eller så är han bara en mellankontakt..

Har inget direkt intresse utav att ta reda på det, det viktiga är att grejerna är bra, och det är dem! D.v.s. Inget utspätt med vatten eller dylikt. [smile]

mrman:

Är smuggelsprit sånt som är köpt i Tyskland typ?


Köper du det där nere och säljer på hemmaplan utan tillstånd räknas det som smuggelsprit.. Köper du och tar in i landet för privat bruk räknas det inte o.s.v. [smile]
André Vifot Haas:

Det har väl hänt (Du röstade på detta alternativ)


Både öl och sprit då om man ska vara petig.

Istechetvåpunktnoll:

Nä,FÖR JAG HAR MELLANÖL I NÄRMASTE LIVSMEDELSBUTIK. JAG SLIPPER GÅ TILL NÅGON RUGGIG HAMNMILJÖ DÄR VLADIMIR STÅR I ADIDASDRÄKT OCH KRÄNGER VIIRO VALGE (Du röstade på detta alternativ)


HÖR DU INTE SJÄLV HUR AWESOME DETTA SCENARIO LÅTER? [cool]
sil3m:

beror ju på vem de e som köper, minns när vi va 13 o köpte smuggelsprit för typ 350 kr.. lol


Fast det var ju för att ni var 13. När man är äldre måste ju langarna konkurrera med systemet och därför går de ner i pris. Sen brukar det inte skilja sig särskilt mycket i pris mellan langarna på en ort eftersom de måste konkurrera med varandra.