Forumet - Driver han med mig?

Driver han med mig?

1890 0 24
Asså det är en kille i min skola som började i min paralellklass för typ ett halvår sedan och vi har gemensam matte men pratar inte så mycket i vanliga fall... och så nu efter sommarlovet har han typ börjat säga hej så fort vi möts/så fort han ser mig och ibland skriker han över hela korridoren... Sedan brukar han gå fram och typ fråga hur är läget ibland... Det här kanske är jag som överanylyserar men hörde även när han ropade till en annan tjej som går i min klass... Dold text: Nu undrar jag bara - vad får ni för intryck - tror ni att han bara driver med mig eller att han faktiskt kan vara intresserad?

Jag vet inte själv vad jag känner för honom - han kanske är lite söt men är inte säker på mina känslor... och sedan undrar jag om det inte bara är att han visar typ "uppskattning" av mig och mina kompisar är dessutom lite avundsjuka har de sagt eftersom DE tycker han är sjukt snygg... så vet inte riktigt...

Låter säkert helt patetisk men behöver ändå några råd som får mig att se klart på det hela...[tard]
Whitesound:

Dold text: Nu undrar jag bara - vad får ni för intryck - tror ni att han bara driver med mig eller att han faktiskt kan vara intresserad?


Oj, råkade visst trycka på något så en del av texten blev "dold" men antingen får ni markera texten när ni ska läsa det avsnittet eller så kan ni läsa här... det stod:

Nu undrar jag bara - vad får ni för intryck - tror ni att han bara driver med mig eller att han faktiskt kan vara intresserad?

Spana också in:

Amboshed:

Ta det lugnt, alla vet ändå att tjejer är svaga på alla sätt.


ursäkta? kan jag faktiskt inte riktigt hålla med om :O
vi tjejer är tex. inte hälften så svaga som ni killar är för grupptryck, vi är inte heller sådana som ni är , att ni hela tiden måste visa er coola liksom :O
SWAGGER:

då måste resten också göra det bara för att bevisa någonting? helt sjukt egentligen ;S


Amboshed:

Håller inte med, så fort någon populär tjej använder ett visst klädesplagg eller ett visst smink ska resten följa efter.


SWAGGER:

vi tjejer är tex. inte hälften så svaga som ni killar är för grupptryck, vi är inte heller sådana som ni är , att ni hela tiden måste visa er coola liksom


Om ni ej är medvetna om det så är människor kapabla till eget ta initiativ och ej enbart efterföljer personerna i dess omgivning. Givetvis finns det personer vilket finner säkerhet i att utseendemässigt följa fotspåren hos dem runt om dem. Men det låter enbart lustigt att generalisera så som ni gör.