Forumet - drömde om djävulen

drömde om djävulen

576 1 29

Spana också in:


stoner:
Guds existens för eller emot ligger väl ungefär på 50/50. Dvs i klarhet vi kan varken bevisa Guds existens eller Guds icke existens.

Religion däremot har inget med Gud att göra utan något som vissa penningkåta individer har utnyttjat i Guds namn för att kunna styra och manipulera människan. Hade vi inte haft religion och dess religionsutövare och den makt som dessa religionsutövare försöker och lyckas manipulera andra troende med så hade jorden sett helt annorlunda ut.

Jag är däremot INTE sarkastisk... snarare realistisk. Cool
Jag kan gärna ta en diskussion med dig 
stoner:
Bevisligen lägger du in "religion" i begreppet "Gud" annars skulle du inte symbolisera Gud med en "trollkarl". Gud kan i princip vara vad som helst. Allt ifrån statisk elektricitet till vanlig elström som har genererat The Big Bang.

Betänk att det finns fler solsystem i vår egen galax Vintergatan än vad det finns vattendroppar i världshaven och det finns fler galaxer i universum än vad det finns vattendroppar i världshaven och nu påstår dessutom "forskarna" att det dessutom finns oändligt många parallelluniversum.

Har allt detta bara uppkommit av en "slump"? Den totala oändligheten? Hmmm...  Skeptisk

Det är bara religionen som falskeligen har lyckats med grund av lögner fått människan att tro att "tro och böner" ger människan en närkontakt med Gud. Tumme ned
Tar gärna en diskussion med dig om detta i PM om du vill 

SDniklas: Du får börja sova med bibeln bredvid dig och självklart ett kors runt halsen.

anonymtliv1: e muslim men visst

SDniklas: Okeej. Då får det väll bli en koran istället Skål
Betänk att samtliga dess böcker... bibel eller koran... är skrivna av

stoner: Det är bara religionen som falskeligen har lyckats med grund av lögner fått människan att tro att "tro och böner" ger människan en närkontakt med Gud. Tumme ned