Forumet - Drömde om ett möte med en UMare

Drömde om ett möte med en UMare

115 0 3
Det var någon skivbutik långt åt helvete uppe på ett berg, hade tågat dit. Han stod i hörnet, var otålig och kanske ett år äldre. Han hade svart hår, med vitt bak i håret, så där så det är en nyans. Han hade stora ögonbryn. Stora glasögon med svarta tjocka bågar och glas som var pappersvitt, ögon syntes igenom, pappersvita. Rätt stor mun. Mannen bar en röd tröja med en vit svart randig t-shirt. Till det ett par grönrutiga shorts. Hans ansikte var coolt och hans glasögon var coolast, en slags tvärtom-solbrillor. Han presenterade sig som Kebu.

Det intressanta med Kebu var hur han plockade upp min plånbok när jag tappade den. Och började pilla på allt. Jag tog den från honom men han höll emot, och jag var rädd för att saker skulle ramla ut. När jag slitit åt mig plånboken och kollade om något var stulet så sa mitt sällskap "så där skulle aldrig Kebu göra" (mitt sällskap bestod av en man och en kvinna, ett par).

Jag hade köpt en bok tidigare och den låg i bakfickan och Kebu tog den som om jag snott den. Jag la tillbaka den och sa att så icke var fallet. Då tog han den igen och la i min bröstficka och började slå mig på axeln och säga att den inte låg i axeln :S. Jag visade honom boken och la i min bakficka. Då slog han mig på min bröstficka och sa att den inte var där. :S.

Resten av drömmen handlade om att jag blev mobbad av ett fette så kebu var inte med i den. Sen vaknade jag, 01.47. Skola imorgon. Great.