Forumet - Drömmen att få A i alla ämnen

Drömmen att få A i alla ämnen

1954 1 8
Jag fattar inte ens hur jag ens ska få ett A så tyvärr kan jag inte hjälpa dig så mycket. Prata alltid med lärarna, fråga dem om uppgifter som är betygshöjande, gör så gott du kan, skriv akademiskt, utförligt och nyanserat, kom med många argument osv.
Jag har gått ut gymnasiet nu så jag behöver inte oro mig för betyg längre vilket är skönt.

Spana också in:

Har 5 ämne och går i 9an. Fast det är i de ämnena intresserar mig mest. Men tror det kräver tålamod och vilja. Framförallt motivation. Alla kan får A om de jobbar tillräckligt hårt. Det tror jag verkligen. Lite fjäsk på lärarna funkar också ibland. Men enligt mitt perspektiv så tycker att jag att man ska jobba uppåt sakta med säker. Kolla vad du behöver blir bättre på och var finns det frågetecken. Vad fattas liksom och försök ta itu med det. Att lägga upp planer och mål för ditt studie är inte heller fel. Fråga mycket även om lärare tycker du är för jävla jobbig som ställer 50 frågor på lektion. Men så får det ju vara, vad fan gör lärarna där annars. Du kommer får många A, lovaar!!

gummibjörn: Har gått ut gymnasiet, och har insett nu att det finns viktigare saker än A i alla ämnen. Arbetsgivare har aldrig tittat på mina betyg, så det enda som kan va till fördel, är väl möjligen om man ska läsa vidare, men då kan man alltid skriva högskoleprovet.
Fick höra det samma av många och det stämmer. Ta min bror t.ex. han jobbar som programmerare på ett spelföretag som heter;
'Paradox interactive'

Han hade kuggat på glera prov i hans skoltid, samt att han har sämre betyg än vad jag har!