Forumet - Drömmen om ett emofritt sverige [love]

Drömmen om ett emofritt sverige [love]

4733 0 66
Image
Nån som är med mig?

Skicka alla nightmare before-christmas klädda varumärkeskåta tokio-hotel lyssnande emofjortisar som ser ut som kloner av varandra till koncentrationsläger!

Ser man ett emo, så ringer man ett nummer och så kommer en kille med en stor damsugarmaskin och suger up emoungen, som sedan skickas till närmsta Auschiwz!

Emobusters, liksom! [bigcheers]

Och inga äkta alternativa emos som skär sig i armarna och lyssnar på poesi kommer bli skadade, emobusters kommer bara ge sig på de iriterande fjoritsemos som lyssnar på tokio hotel och sjunger födelsedagssånger på platan.

JOIN THE FORCE! KILL AL EMOS!

Ska alla störiga fjortisemos utrotas?

Spana också in:

McLuver:

JA FÖR HELVETE! (Du röstade på detta alternativ)


Det (Fjortisemos, eller fjortisar in general) ínkluderar alltså 99% av alla personer inom den "alternativa" kulturen och antagligen också runt 60% av alla "normala" människor inom åldrarna 10-20. Död åt alla fjortisar. Alternativt kan man låta människorna växa ifrån skiten.
McLuver:

Nej, guuud va du eeee hémsk lixom! (Du röstade på detta alternativ)


Varför skulle man vilja skada en annan människa beroende på hur den ser ut?

Personligen anser jag att så länge en människa inte skadar en annan människa, stjäl eller skadar dess egendom eller inskränker på denna människas frihet så bör den får göra mer eller mindre vad den vill.