Forumet - Drömmer att pojkvän är otrogen

Drömmer att pojkvän är otrogen

9042 0 40
Drömmar kan ibland vara ren symbolik för något liknande, men inte exakt det man drömt om. Jag drömde förr t ex att folk runt mig dog konstant. För att sammanfatta hur drömmen påverkade mig - det var blodigt och hemskt, så jag vaknade upp med ren ångest och panik. Men efter att ha funderat lite, "analyserat", pratat med min terapeut om det så insåg jag tillslut att drömmarna var som en symbol för separation. Jag har separationsångest, och det verkade som att min hjärna visade ett sådant scenario för mig fast på ett helt annat sätt än vad jag egentligen var rädd för.

Så om det skulle kunna vara symbolik så kanske det handlar om att du är lite orolig att han ska sluta älska dig, eller att han ska lämna dig eller liknande saker - men din hjärna gör ett scenario som blir ännu värre men med samma element.

Typ. Det är vad jag tror iallafall efter flertal år med mardrömmar varje natt.
Absolut en underliggande ångest för att bli lämnad. Om jag har rätt så tänker du ofta på att han skulle lämna dig och mår dåligt över det. Kanske du även är svartsjuk?
Hur som helst så bearbetar du dessa känslor under natten i dina drömmar. Jag antar att det tar ganska mycket energi att konstant vara orolig och dylikt. Enligt mig borde du ta upp det med din pojkvän. Det enda sättet att bli av med drömmarna är att bearbeta dina känslor på ett annat sätt än under natten. Då bör du helt enkelt prata med din pojkvän och uttrycka dina känslor så att de inte torterar dig under natten.

Spana också in:

alternativebina:

Jag vet det bara


hur vet du? killar är ju som de är, så fort de ser nån med stora bröst och högklackat kan de inte kontrollera sig[shake] du kan ju i alla fall fråga för att se hur han reagerar? om han inte har något att dölja borde han ju inte ta illa upp? om han försöker vifta bort det med att du är "fånig" eller liknande vet du att han döljer något!!!!!
alternativebina:

Ja, men han är inte som alla andra killar..


så säger alla...

alternativebina:

Ja, jag har dålig självkänsla och är svartsjuk då sätter det igång, jag överdriver och oroar mig...
Men att min pojkvän skulle vara otrogen, aldrig, han är själv väldigt svartsjuk, får knappt gå på balen,han är rädd att jag ska vara med någon annan..


det låter som att han får dig att ta ut det här på dig själv! du måste stå emot de känslorna, det är en härskarteknik!!! DU ska inte må dåligt för att HAN gör fel. låt honom inte trycka ner dig!!!