Forumet - Drömmer om en man

Drömmer om en man

3814 0 56

Spana också in:

OF 5:

Det är helt riktigt. det är en myt hela iden att flickor och pojkar skulle kunna närma varandra.


eller hur?! visste att det var nåt lurt med det hela.

Carrexis:

Joo. Har du aldrig varit kär?


Jo, men det var läänge sen.. tyvärr ledde det inte till någonting eftersom jag hade oturen att vara kär i en som INTE räddade mig från mitt torn, kidnappade mig på en vit häst och gjorde mig till sin. Han var ganska.. lame.
The May Queen:

har du aldrig testat nånting? jag var nykterist ända tills jag fyllde arton.. sen började jag med öl. Men jag dricker sällan och inte mycket. Tycker nykterister är bra. [y]


Smakade när jag var yngre, blev lurad av pappa en gång o fick smaka på öl en gång när vi var på semester, men tyckte ej om det (var 10år senast jag smakade så kanske kan förklara en del). Har dock inget sug efter att prova att dricka eller smaka igen och tycker inte det ser alltför trevligt ut när vissa får i sig antingen lite eller för mycket alkohol, så jag klarar mig bra utan det.
Knarko:

så jag klarar mig bra utan det.


bra slutsats. Jag har kommit fram till att det kan ha en del sociala fördelar att dricka eftersom man hamnar i samma sinnesstämning som de övriga i gruppen.. kan vara bra om man vill lära känna nya människor. Men samtidigt är jag inte överförtjust i den effekten som alkohol har på mig faktiskt. Jag föredrar sömnbrist, då blir jag fnissig och speedad och vågar mer. När jag dricker blir jag bara seg, lullig och snurrig på ett mysigt sätt. Trodde man skulle bli rolig och högljudd men tydligen funkar det inte så på min personlighet...
The May Queen:

Jag har kommit fram till att det kan ha en del sociala fördelar att dricka eftersom man hamnar i samma sinnesstämning som de övriga i gruppen


Jag har klarat mig ganska så bra fats jag varit nykter bland onyktra så stämmer ej helt [cute] (blir oftast vad man gör det till faktiskt).

The May Queen:

När jag dricker blir jag bara seg, lullig och snurrig på ett mysigt sätt.


Vad jag läst och fått höra/veta så kan det bli att man är uppåt och pigg en stund i början för att det sedan blir att man är seg och inte orkar något. Men det påverkar folk olika såklart, för en kompis till mig blev bara seg och tråkig på direkten när han fått i sig lite alkohol.

Denna diskussionen börjar bli mer och mer OT så skriv PM/GB om du skulle råka vilja snacka vidare om det ;P
Annars måste jag varna mig själv för att jag ej är regellydig [n]
Knarko:

Jag har klarat mig ganska så bra fats jag varit nykter bland onyktra så stämmer ej helt (blir oftast vad man gör det till faktiskt).


sant! [no-no] brukar alternera mellan att vissa gånger ta några öl och att vara helt nykter. Båda funkar fint. Men vissa blir provocerade (under cover, de säger det inte rakt ut) av att man inte behöver dricka, medan de är fulla. Då hamnar de i underläge.


Knarko:

för en kompis till mig blev bara seg och tråkig på direkten när han fått i sig lite alkohol.


Låter lite som jag.. [cute]

Okej... ON TRACK!
Tillbaka till samtalsämnet. Hur hittar man den underbara, sagolika, fantastiska kärleken? [confused]