Forumet - Drömtolkning

Drömtolkning

568 0 30
Hej! :)

Tror ni att drömmar betyder ngt? Drömmer vi olika drömmar beroende på vad vi tänker på eller har drömmar ett budskap?

Inatt drömde jag i alla fall om att jag fick en väldigt vacker fjäril i present. Ngt vackrare har jag aldrig sett. I samma dröm såg jag ett tåg åka förbi och stanna, och att rummet jag befann mig i fattade eld som jag sedan släkte.

Har ni någon anning om vad detta kan betyda. Jag är mest nyfiken på fjärilen. [cute]

Spana också in:

Jag drömde att monster lurade under haven och jag blev jagad i en cyklopisk stad som låg inuti en sfär och den enda respit jag fick var från ett gigantiskt öga i himlen som åt upp mina monstruösa förföljare, men jag visste att ögat lika gärna kunde äta upp mig.

Kul att drömma lite freakish grejer. En gång drömde jag att jag hamnade i nån slags dödsdimension med två röda månar där dödsguden var en gigantisk (typ 20 meter hög) ruttnande bebis.
Inte Dödsguden här från UM, då skulle det varit dårhuset direkt [bigsmile]

Annars brukar jag mest drömma om typ zombies eller att jag är ute på äventyr, ibland ganska inspirerat av spel och sånt, så jag tror drömmarna bara är hur det undermedvetna hanterar dagens upplevelser.
Har ingen aning om hur man tolkar drömmar dock.
Hade köpt mig riktigt många mobiler för att jag skulle vakna av larmen då det var en viktig dag och jag behövde upp.
Sagt och gjort radade jag uppe mina mobiler i en riktigt lång rad, som försvann genom min vägg, effekten blev lite som det oändliga filskåpet gud har i "Bruce den allsmäktige".
När jag väl vaknar av mitt larm (På riktigt nu alltså) så letar jag efter mina mobiler som tjuter, vilket igentligen bara är larm nummer 2.
Jag famlar i mörkret efter lampsladden och faller ur sängen ner på kallt golv.

Vakna gjorde jag iallafall!

Någon som vill hjälpa mig tyda eller är det bara att jag inte ska vara sen?
Jonesh:

Annars brukar jag mest drömma om typ zombies eller att jag är ute på äventyr, ibland ganska inspirerat av spel och sånt, så jag tror drömmarna bara är hur det undermedvetna hanterar dagens upplevelser.


Haha aa det verkar ju så ) Du kan ju regissera din egen fantasy baserad på dina drömmar. Då har du väl aldrig tråkigt när du sover med så mycket action, kul att du minns allting så detaljerad också.
Macktorsken:

Nä jag brukar drömma om saker som finns fast typ cp så när jag vaknar vet jag inte om det är riktigt eller fiktion.


undrar varför din hjärna försöker lura dig? det är så konstigt med drömmar överhuvudtaget. Jag brukar ofta drömma drömmar som känns så himla verkliga att till och med när jag vaknar kan jag bli skitsur på ngn på grund av det som hände i drömmen eller är helt gråtfärdig osv..
KajsaAnka:

Jag brukar ofta drömma drömmar som känns så himla verkliga att till och med när jag vaknar kan jag bli skitsur på ngn på grund av det som hände i drömmen eller är helt gråtfärdig osv.


Hänt mig med! Brukar tycka synd om den personen som var dum mot mig i drömmen.

Jag drömde om min kompis fejk ipod och visste inte sedan om han hade en. Fast han har en.
KajsaAnka:

Haha aa det verkar ju så ) Du kan ju regissera din egen fantasy baserad på dina drömmar. Då har du väl aldrig tråkigt när du sover med så mycket action, kul att du minns allting så detaljerad också.


Haha yeah, jag älskar att sova [bigsmile]
Jag har en massa drömmar som jag kommer ihåg halvt, jag tänker alltid jag ska göra en drömdagbok... men det känns ganska onödigt.
Jag har drömt saker som har hänt på riktigt någon dag senare. Aldrig några stora grejer visserligen, men ändå.

Ett exempel jag kommer på är en gång när vi skulle ha en teater i skolan, och det började med att vi skulle sitta på scenen bakom ridån. Av någon konstig anledning stack jag ut handen under ridån, och då var det någon som slog mig på fingrarna. Jag svarade genom att göra "ajja bajja grejjen" med pekfingret(vad fan heter det egentligen?), och då började någon skratta jättehögt och gällt på andra sidan.

Precis samma sak hände alltså på riktigt dagen efter, och det verkar kanske inte så jättehäftigt med tanke på att det skulle kunna hända ändå. Men det där väldigt speciella skrattet fanns med både i drömmen och i verkligheten.