Forumet - Drogberoende eller vad?!

Drogberoende eller vad?!

231 0 12
Har precis tryckt i mig den mildaste formen av Benzo,(oxascand) fick utskrivet 15mg mot ångest och sömnsvårigheter. Jag har tagit 7x15mg och jag känner inte ett skit, (Det enda jag vill är ångesten försvinner och att jag kan sova, men istället blir jag helt jävla speedad. Är jag på väg in i ett missbruk eller? för jag har sedan 13 års ålder haft svåra sömnproblem och det ända jag får ut är Sobril. (samma sak som oxascand) Men inget hjälper, jag HATAR att jag ska behöva ta mer än vad jag egentligen får. Men vad gör man när är desperat och har sovit 3h om natten i flera veckor i sträck, Tror jag snart kommer hamna i ngn form av psykos! Vad gör jag lixom? :)

HJÄLP!
"se till att få medecin som hjälper av din läkare istället" Men om min läkare är en jävla hora och inte fattar att medecinen inte funkar vad tycker du jag ska göra då? Byta läkare? Done. Det är ingen som vill skriva ut starka piller för man blir beroende lätt. Men istället ska jag går runt och må dåligt. Självdocerar jag gör jag ju för att jag vill sova. 3h sömn i två veckor. Är det normalt? Kommer ju förfan sluta med att jag hänger mig själv eller ngt. Förstår du inte hur jävla frustrerande det är när en utbildad jävla kuk läkare vägrar lyssna. Galet.

Spana också in:

malber:

Jag tror att din ilska bidrar lite till att du inte sover. Frustrationen över att inte kunna sova gör det svårare för dig att somna.


Ja men DAH. det är darför jag får pillerna. För jag går runt och är orolig, arg, frustrerad, självskadebeteende. Ska inte pillerna hjälpa mot ångesten? Eller ska d göra det värre? Fattar inte.