Forumet - Droger-Polisen

Droger-Polisen

1211 0 18
Hjälp! Min pojkvän (19 snart 20) ska gå på en fest imorgon kväll för våran kompis har fyllt 16 år.
Våran kompis och min pojkvän brukar röka på tillsammans, men nu har jag sagt att min pojkvän inte får röka på eller sälja längre för annars berättar jag för hans familj, eventuellt ringer polisen. Han och hans kompisar blir sura och jag berättar allt för min pojkväns lillebror. Hans lillebror och jag pratar med min pojkvän ofta om att han inte kan göra så längre och att det är olagligt, så vi har fått lov att göra oss av med allt weed och hasch i hans garderob. Vi får även göra av med något som heter poppers som man tydligen sniffar. 
Åter till festen. 
Våran kompis har fått tag på tjack och extacy och han vill såklart ta det med min pojkvän. Min pojkvän har lovat att sluta med allt och aldrig testa sådant, men jag vet att han faller för grupptryck VÄLDIGT lätt, så det ända jag vill göra är att ring till polisen och tipsa dem om en fest med droger, typ. 
Vad ska jag göra?

Spana också in:


Getrekt:
Det är olagligt, dom vet konsekvenserna. Självisk? Det är snarare dom som är själviska då det drabbar andra också till exempel familj och vänner.
det är väl ts agerande som "drabbar andra" så som familj och vänner till de som eventuellt blir straffade genom att ringa polisen? 

om ts stör sig så mycket på vad ts pojkvän väljer att bruka kan väl ts avsluta relationen. hade inte ringt polisen ens om min värsta fiende hade ett ton amfetamin hemma.

Alika: Det skadar mig och min psykiskaohälsa.
kommer du inte skadas av att folk är ledsna och besvikna på dig? om din pojkvän eller någon i ert umgänge direkt skadar dig, för all del, anmäl det. men är det inte mer än att knark får dig att tänka att "det här är olagligt och inte okej!", så har du ingen anledning att sabba för folk. du har rätt till dina principer men att ringa polisen på dina vänner för att du inte stöttar vad de sysslar med är fan drygt.