Aviseringar
Rensa alla

Drogfritt och Narconon - under kontroll av scientologerna


Ämnesstartare

Läste denna artikel igår på DN.se: http://www.dn.se/nyheter/sverige/scientologer-bakom-drogundervisning

Enligt min åsikt är Scientologerna en av dem mest manipulativa och farligaste sekterna i världen, mest kända för att med alla medel tysta sina kritiker genom att smutskastning.

Första jag gjorde efter att ha läst artikeln var att mejla min hemkommun för att se om de köpt dessa tjänster.

Men jag undrar nu vad ni tycker om detta?
Skall sekter tillåtas driva sådana organisationer i Sverige även då det visar sig att materialet de använder sig av inte är baserat på vetenskapliga fakta?

SVD gjorde en (kort) intervju med en av föreläsarna som man kan läsa här: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/3-fragor-till-forelasaren_7190429.svd


   
Citera

haha omg *tar på sig foliehatten*


   
SvaraCitera

Jag håller med, de är vidriga.

De har/hade reklam på Youtube, helt sjukt att en så stor sida uppmuntrar sekter. Har sett några videos på deras sidor, allting låter så helvetes bra.

Bara kolla på deras sida:

http://www.scientology.org/

Allting är så helvetes påkostat och perfekt, de bara döljer den helt galna sidan av det. Sedan står de som idioter i Malmö och ska ta "stress test" kallar dem det men det är hur de mäter ens själar från de jävla döda utomjordingarna i vulkanen från den påhittade skithistorien om den intergalaktiska rövknullarkejsaren. De är helt sjuka i huvudet men så jävla rika. Gaah jag vill bara att de ska dö!


   
SvaraCitera

man kan tycka vad an vill men skulle man gå igenom vilka som skänker pengar till vilka eller vlika som står bakom vad så skulle säkerligen betydligt "värre" "problem" hittas


   
SvaraCitera

Alltså va fan..?
Det enda jag skrev i denna tråd tråd att det är old news men att jag håller med om att det är jävligt onice att kommuner pumpar in pengar i scientologrörelsen (fast med andra ord).

Dold text: Vad är det för jävla kioskmongo till mod som tog bort min post[mad]


   
SvaraCitera

Droger är något naturligt, trots att namnet har en negativ laddning. Scientologerna är reptilians, hjärntvättning är något reptilians använder.
Många stora författare och musiker har skrivit och komponerat som bäst när de har rökt cannabis. Cannabis får även hjärnceller hos råttor att växa och utvecklas, och människan är otroligt lik råttan på många sätt.

Reptilians vet att de som skulle ta droger skulle också avstlöja de. De vågar aldrig ta risken och gör då allt för att stoppa de.

De tjänar även pengar på detta, de gör allt för att vinna kriget emot pleideans. Pleideans älskar sin avkomma och tillåter allting som får människan att utvecklas och fundera.


   
SvaraCitera