Forumet - Drygt :(

Drygt :(

398 0 28
Har missat två skoldagar i rad nu. Till bekanta skyller jag på att min väckarklocka är konstig, men egentligen så stänger jag av den och fortsätter sova bara för att jag inte vill gå till skolan.

Imorgon ska jag nog schasa mig iväg. Jag hatar att skippa skolan eftersom jag då mår dåligt och får en massa dåliga tankar när jag är hemma själv, men att gå dit är så otroligt deprimerande det också.

Någon här som känner likadant? [n]

Spana också in:

Ryck upp dig. [smile] Det blir vad man gör det till.

Jag har själv skippat skolan i tre dagar nu pga diverse anledningar, men när jag väl gick så kändes allting mycket bättre. Det var inte så farligt trots allt. Man måste bara gå in med en positiv inställning och gör vad man kan för att de ska bli bra.

Har du några problem så försök ta reda på vem du ska prata med, tala sedan med den personen så ska du se att ni säkert kan komma på en lösning till varför du mår dåligt. [smile]
Dan_the_ironman:

Så du är inte lat menar du, utan vill bara få ut den där otroliga kicken man får när man är så pass gangstah' att man skolkar från skolan i vuxen ålder?


nej jag är inte lat och nej jag är inte gangsta. är du gangsta eller får du en otrolig kick av att vara beroende av cola också eller? för mig så blev det beroende. är ju inte svårt att skolka och är jäkligt skönt
patrick bateman:

är du gangsta eller får du en otrolig kick av att vara beroende av cola också eller?


jag är inte beroende av cola sådeså [no-no]

Dessutom innehåller cola koffein, som är en centralstimulerande drog och därav skapar ett fysiskt beroende, vilket inte är jämförbart med skolk [y]
patrick bateman:

ok good point. då tar vi TV-spel då


spel ger oss adrenalinkickar vilket i sin tur gör att vi vill uppleva mer, en ickehandling (som skolk kan anses vara) kan göra det om det är förklnippat med spänning, men grejen är att skolk snarare är att det blir en vana, och att man blir bekväm i att inte göra något och har svårt att bryta sig ur sitt spår.