Forumet - Du är en loser, mannen

Du är en loser, mannen

3293 0 88

Spana också in:

Jättesnäll:

Men vill inte de flesta killar bli typ som Zlatan eller Lil Wayne?


Nej? [tard]

Jättesnäll:

Brudar och pengar.


Båda sakerna är så lätta att fixa så [rolleyes]


Jättesnäll:

spela coola och klä sig som hiphoppare


Många "bad boys" gör kanske så, men att vara en sån så är man loser, även alla brudar som dras till de.

Jättesnäll:

Ändå kommer dom bara bli losers som går till ett skitjobb.


Bara för att man har jobb på en industri behöver inte betyda att man är en loser?[confused]
Åtta:

Jag förstår inte riktigt vad med artikeln som skulle göra att den riktar sig till unga män, specifikt. Att majoriteten av alla människor lever halvpissiga liv är väl knappast en nyhet?


Jag tror det handlar om att rika är rika pga att de flesta är fattiga. Som med Akon.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Emopinglan13:

Bara för att man har jobb på en industri behöver inte betyda att man är en loser?


Jag håller helt med.
Vad otroligt töntigt och meningslöst det där inlägget var, vem fan tror att alla killar vill bli en Cool Gangsta.

Inget stämde på mig, jag tror inte det stämmer på särskilt många andra heller.

Det sög och du tycker bara om det för att du känner dig lite bättre än alla andra som känner sig träffade av det, har jag rätt?

Om poängen är att det är synd om arbetarklassen och att alla är dömda till att vara arbetarklass resten av livet sög det också, ja jag tycker samma sak men jag tycker inte att en text är bra bara för att den uttrycker samma åsikter som jag har.
Videovåld:

Det sög och du tycker bara om det för att du känner dig lite bättre än alla andra som känner sig träffade av det, har jag rätt?


Det jag tyckte var bra var att det kritiserar en manlig kultur som är dålig. Visst är det provokativt, och det är säkert oxå meningen. Jag tycker ingen är sämre människa än någon annan. Jag är inte bättre än dig. Du är inte bättre än mig. Jag tycker inte heller det är synd om arbetarklassen, men det är en orättvis värld vi lever i, och det hjälper inte att killar (inte alla så klart) spelar coola och kallar varandra för "jävla bög" och tjejer för "hora" eller "fitta".
Jättesnäll:

. Du är inte bättre än mig. Jag tycker inte heller det är synd om arbetarklassen, men det är en orättvis värld vi lever i, och det hjälper inte att killar (inte alla så klart) spelar coola och kallar varandra för "jävla bög" och tjejer för "hora" eller "fitta".


Det jag tycker är dåligt är att inlägget uppenbart inte är riktat till den gruppen som den adresserar, vilket ger det en lätt elitistisk ton.

Författaren vet att den texten inte läses av den gruppen som han låtsas skriva till utan till vänstermänniskor och jag ser inte poängen med det för det kommer inte omvända någon.

Det irriterar mig.
Jättesnäll:

hmmm... kanske du har rätt.


Jag vet inte om jag har rätt men jag tycker så iaf [censur]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Jättesnäll:

Men vad är det som är onödigt?


Jag tycker inte den får fram någon poäng eller lär ut något till någon öht, preaching to the quire, en bunt människor kommer sitta och säga "damn right! Fan vad rätt OHHHH" och om någon som faktiskt är som den teoretiska personen författaren pratar om kommer läsa det kommer att bli provocerad och vända i dörren.

:

(Om du kände igen dig borde du ta dig en titt i spegeln och tänka över hur du är mot dina medmänniskor och vad som räknas i livet.)


Kort fattat: Jag tycker det är rövhåligt, man ska sparka uppåt inte neråt, man fångar fler flugor med honung osv.

Tror man på allvar att det där kommer omvända förortskids med kokainlangardrömmar är man fan dum i huvudet.
Jättesnäll:

Men vill inte de flesta killar bli typ som Zlatan eller Lil Wayne? Brudar och pengar. Eller är det bara som jag fått för mig? SKitmånga jag vet försöker iallafall spela coola och klä sig som hiphoppare och snackar skit om tjejer och spelar coola mot andra. Ändå kommer dom bara bli losers som går till ett skitjobb.


Det är bara invandrargrabbarna i förorten som drömmer om ett liv prackat med pengar och tjejer, som Mafioso eller som en idrottsstjärna, det är knappast vi svenskar som drömmer väck våra liv med att kolla på "Pimp my Ride" och checkar in 50 cent's coola gangsta videos. det står invandrarna för i största allmänhet.

I övrigt förstår jag inte vad han menade med texten, känndes mest som att han ville klanka ner på män lite extra för att många av oss verkar ha drömmar.