Forumet - Du är ful

Du är ful

1504 0 52
Om någon säger att du är ful, hur känner/tänker du då?

Spana också in:


hahahlurad: blir också irriterad när folk tror man har det
eller när folk säger det trots att man ej har yttrat sig om sitt utseende... Lyser igenom ganska bra att de själva tkr man ser ganska ful ut... De tänker typ: "Hen är ju inte den snyggaste, hen måste ha dåligt självförtroende.." så jävla fördomsfulla.


Eller typ om man råkar säga till någon någon gång att man har varit mobbat förut, och de direkt drar slutsatsen att man har sjukt dåligt självförtroende och är psykiskt sjuk tyyyyyyyyyp. 

sämsta misstaget man kan göraaaaaaa 

S3ON: eller när folk säger trots att man ej har yttrat sig om sitt utseende... Lyser igenom ganska bra att de själva tkr man ser ganska ful ut...
du menar när ngn säger tt man är ful? tror också de tkr man är ful om de säger det, helt oprovocerat
mitt ex sa det till mig innan vi blev tsmns... Han tittade rakt in i mitt ansikte & sa "vad ful du är" och log. förvirrad av vad han egentligen tycker, nu i efterhand

S3ON: De tänker typ: "Hen är ju inte den snyggaste, hen måste ha dåligt självförtroende.." så jävla fördomsfulla.
mm, sjukt trångsynt

hahahlurad: Bryr mig först & känner något men skakar av mig det
såklart jävligt onödig grej att säga till nån, tycker att man kan hålla sånt för sig själv. sen har alla olika smak så självklart finns det människor som tycker jag är ful. jag tar åt mig men skakar av mig det till slut, människor som säger att någon är ful gör det förmodligen för att trycka ner andra och höja sig själva. sen har det förstås betydelse vem som säger det, skulle en person nära till mig säga det hade jag tagit väldigt illa vid mig.