Forumet - Du gamla du fria du islambitna nord!

Du gamla du fria du islambitna nord!

388 0 8
Dansk polis: Han ville bomba Jyllands-Posten

:

Tidningen Jyllands-Posten kan ha varit målet för den 40-årige man som på fredagen greps efter bombincidenten på ett hotell i Köpenhamn. Bland mannens tillhörigheter hittades en karta där tidningens redaktion i Århus märkts ut och terrorberedskapen i landet har nu höjts, skriver Ekstrabladet på nätet.

Danska polisen misstänker att bombincidenten på ett hotell i Köpenhamn på fredagen var ett terrordåd som misslyckades. Den man i 40-årsåldern som greps med ett paket fasttejpat på kroppen har ännu inte identifierats och han har hittills inte velat prata med polisen. Enligt källor till tidningen Ekstrabladet kan mannens mål har varit tidningen Jyllands-Postens redaktion i Århus. Bland hans tillhörigheter på hotellet har polisen funnit en karta där platsen ringats in.
Byggnaden kontrollerades

Enligt Ekstrabladets källor blev det natten mot lördagen klart att tidningens redaktion varit måltavla och säkerheten höjdes rigoröst. Poliser i skottsäkra patrullerade på lördagskvällen runt byggnaden och kontrollerade identiteten på förbipasserande i området, skriver Ekstrabladet.


Man trodde sig vara säker i fria norden, men i takt med att vi importerar halva mellanöstern hit så kommer också en och annan kamelryttare som vill spilla nordiskt blod! Säkert "flykting" också!
Helvetes jävla snyggt det här! Al-Qaida snart nära dig!

​http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2131599/dansk-polis-han-ville-bomba-jyllands-posten​

Spana också in: