Forumet - Du som bög eller bisexuell kille - är du passiv, aktiv, ombytlig?

Du som bög eller bisexuell kille - är du passiv, aktiv, ombytlig?

7796 0 62
Jag har fått intrycket att gaykillar som är "söta" eller "feminina", oftast är passiva, medan de mer manliga med skäggstubb, är aktiva. Har kanske med hormonbalansen att göra? Kan det kanske finnas ett samband mellan utseende/röstläge/skäggväxt etc och roll i sexakten.

Själv är jag passiv när jag är med killar. Det beror väl främst på att jag tycker det är skönare att bli påsatt än att sätta på [smile]

Annars skulle jag, eftersom jag är bi, hellre ha sex med tjejer. De är snyggare och har lenare rumpor^^

v2.jpg

Castle:

AKTIV (Du röstade på detta alternativ)


Castle:

Jag har fått intrycket att gaykillar som är "söta" eller "feminina", oftast är passiva, medan de mer manliga med skäggstubb, är aktiva. Har kanske med hormonbalansen att göra?


det finns ju helt vanliga gaykillar med som varken är femenina eller överdrivet manliga och dom kan väl både vara aktiva och passiva eller båda delar... och jag vet ganska fjolliga bögar som är aktiva med :P dumt att lägga folk i fack från början man får lägga sig själv i ett fack om man vill


farbror gugge:

ÄR HETERO


[surprised] haha nej jag skoja jag visste det :P

Spana också in:

stereo total:

Jag hajar. Men tack för att du gör det möjligt för mig att spicea upp mina Tisdagar! Ska använda den väl!


Lugnt! [y] Hör av dig om du har några frågor om hur den fungerar! Har tyvärr tappat bort manualen man fick till den men har hittat de flesta funktionerna genom s.k. "trial and error". Hart även funderat ett tag på att modda dem med lite roliga tillbyggnader, men de kostar som fan. Om vi delar på kostnaden skulle vi eventuellt ha råd! :D
Rödingajävel:

Hör av dig om du har några frågor om hur den fungerar! Har tyvärr tappat bort manualen man fick till den men har hittat de flesta funktionerna genom s.k. "trial and error". Hart även funderat ett tag på att modda dem med lite roliga tillbyggnader, men de kostar som fan. Om vi delar på kostnaden sku


Sjysst, men jag provar mig fram hade jag tänkt. Övar (läs: rycker och pillar) en del på rummet innan jag lockar hem söta pojkar och flickor.
Du fan, vi kör tycker jag! Skulle vara coolt om vi kunde få den att vibrera eller dyl.
jag har aldrig riktigt förstått varifrån myten om att homosexuella relationer skulle inordna sig i det heterosexuella förhållandets könsroller kommer ifrån. på alla andra plan i samhället är ju de två männen i en sån här relation just män så varför skulle en av parterna plötsligt göra sig till en kvinna i den här situationen.
stereo total:

Sjysst, men jag provar mig fram hade jag tänkt. Övar (läs: rycker och pillar) en del på rummet innan jag lockar hem söta pojkar och flickor.


Låter bra! Kan vara med första gången och visa the basics. [y]

stereo total:

Du fan, vi kör tycker jag! Skulle vara coolt om vi kunde få den att vibrera eller dyl.


Ja. Och i nån cool färg kanske! Tänker neongrön! :D
kosjka:

jag har aldrig riktigt förstått varifrån myten om att homosexuella relationer skulle inordna sig i det heterosexuella förhållandets könsroller kommer ifrån.


Fast det finns ju forskning som faktiskt visar att det är så. Läst om det på min kurs. [crazy] Tror under- och överordningen ligger inbyggt i parrelationer i allmänhet snarare än i vilka som ingår det. Men att tro att homosexuella inte skulle vara lika inordnade i kärnfamiljsmallen som oss andra låter ju märkligt. Eftersom homosexuella ses som något konstigt och annorlunda blir det nog snarare viktigare för dem att vara så "normala" som möjligt för att bli accepterade.
stereo total:

Gärna! Visa mig allt du kan! Är sugen på att lära mig helikoptern.


[bigsmile]

stereo total:

Eller att den ändrar färg efter stämning?


Ja, det vore skitcoolt. Lär vara dyrt dock, kanske kan få kosjka att gå in med lite pengar också ifall ni ska nyttja den tillsammans?