Forumet - (Du som går I åk 6-9 och gymnasiet) Vad vill du skolmatsalen ska servera?

(Du som går I åk 6-9 och gymnasiet) Vad vill du skolmatsalen ska servera?

117 0 8
Jag brukar äta mat på skola minst ett par gånger i veckan.
Förstår inte vad ungdomarna klagar över egentligen. Jag är väldigt kräsen av mig men det jag ätit på skolorna jag varit på de senaste åren och nu under det senaste halvåret har varit väldigt, väldigt bra.

Spana också in:

Jag är nöjd med standarden på våran skola och tycker det är överdrivet det här med att jämföra skolmat med kattmat. Det enda som kunde göras bättre är potatisen, riset och möjligtvis pastan. Men det är också allt. Och kanske lite mer variation och fisk oftare för det är gott!
Jag minns det så väl att det var en tjej som aldrig ville äta ris, för en pojke hade retat henne och sagt att de var myrägg. Flickstackarn trodde på det. [chocked]


Jag skrattar åt det idag.
Men nu i efterhand är jag glad över att jag inte förstod allvaret i den situationen. Tänk er själva. Det räcker med en elak kommentar i skolkorridoren för att utlösa anorektiska.
Kusten:

Jag minns det så väl att det var en tjej som aldrig ville äta ris, för en pojke hade retat henne och sagt att de var myrägg. Flickstackarn trodde på det. Jag skrattar åt det idag.Men nu i efterhand är jag glad över att jag inte förstod allvaret i den situationen. Tänk er själva. Det räcker med en elak kommentar i skolkorridoren för att utlösa anorektiska.


Första gejen stackzars flickaAndra: TRUE SHIT!!!