Forumet - Du som går i IM eller gått - tryck här

Du som går i IM eller gått - tryck här

96 0 4

Hej! Nu är det så att jag inte har godkänt i matte eller engelska och KANSKE kemi Och ska plugga det i im :( men jag undrar: hur är det där? Och pluggar man varje lektion dom ämnena man behöver plugga? Och är det bara i ETT år då?  mina föräldrar är ganska besvikna.. Känns som jag har kämpat för inget.  Går tiden snabbt där?

Jag gick där för två år sedan. Var faktiskt den bästa tiden i mitt liv i skolan. Jag hade ig i matte å biologi och fick jobba med matte varje dag, men jag fick också ha engelska och svenska bara för att det inte skulle bli för "tjatigt" typ liksom vem pallar arbeta med matte var eviga sekund i skolan? Jag lärde mig matte som fan och det började bli kul vilket jag hatade förut. Biologin hade jag en gång i veckan och även där fixade jag betyget. Tiden går jättefort kan jag lova dig. Ta vara på den tiden du får. Lär dig av det. 

Spana också in:

Man pluggar typ samma ämnen dag efter dag, lektion efter lektion. Det som var ganska skönt dock var att man fick planera ihop med lärarna och göra en plan på vad man skulle jobba mer med osv, eller om man eventuellt ville jobba med något till ämne. Man hade större frihet än vad man hade på högstadiet. 

Förövrigt hamnade jag i en klass med en rätt så salig blandning. Både äldre och jämnåriga. Dom flesta gick förstås bara i ett år. Det enda jobbiga var att elever kunde komma och gå, så ibland var det lite svårt att få kontakt med alla eftersom dom kanske bara var där under en kortare tid.