Forumet - Dukoral

Dukoral

2049 0 13

Jag ska ta Dukoral inför resan, medicin mot kolera och annan magskit man kan få utomlands. Det är tydligen inte helt ovanligt att man får biverkningar (i form av diarré,  komiskt nog). Har någon utav er tagit det och i så fall, hur mådde ni?

Behöver veta om jag bör ta den dagen innan en ledig dag eller så, så att jag slipper sjukanmäla mig pga diarré alternativt bajsa sönder jobbtoan.

Spana också in:


patrick bateman: Nu har detta inget med det att göra då jag inte har någon egen erfarenhet. Men kom precis på att en tjej ur klassen som var i Ghana för vår skolgrej fick salmonella. Tyckte jag var läskigt.

Hoppas du får seriösa svar snart :)

Usch! Ska hålla koll på vad jag äter. Som tur är så ska jag bara äta på reservatet och det ska vara schysst käk där. Det är värre om man äter på olika restauranger, då är det svårt att hålla koll.

murabrab: har tagit det, fick inte diarré eller något annat jobbigt
Skönt!

Xuzkie: Asch... Medicin är överskattat... Vodka är medicin isådanafall. Blink
Kolera är också överskattat

Fingerprints: Usch! Ska hålla koll på vad jag äter. Som tur är så ska jag bara äta på reservatet och det ska vara schysst käk där. Det är värre om man äter på olika restauranger, då är det svårt att hålla koll.
Ja precis! Då kan de vara lite sådär så gäller ju att vara försiktig. Skönt att maten ska vara bra där då så du slipper allt sånt där! :)