Forumet - Dumma/kansiga lagar

Dumma/kansiga lagar

4042 0 14

Spana också in:

Man blir byxmyndig när man fyller 15 år. Om man har en partner så får man ha sex tillsammans vid femton, sexton, sjutton. Men när den ena fyller i juni och den andra i november så blir den ena arton år menas den andre är sjutton år... Om man då har sex mellan dessa månader så klassas det som att man har haft "sexuella relationer med yngre" och man kan åka i finkan för det. Men åren förre detta och de år efter både fyllt arton så är det helt ok.

Kastar någon i annans åker, landhavra, snarbindel, skärvfrö, eller annat vad det helst är, att ogräs därav växa må; vare ägelös, rätte upp all skada, och böte femtio daler för var åker, som han så fördärva velat: orkar han ej skadan fylla; tjäne den av med arbete.


Xuzkie: Om man då har sex mellan dessa månader så klassas det som att man har haft "sexuella relationer med yngre" och man kan åka i finkan för det. Men åren förre detta och de år efter både fyllt arton så är det helt ok.

Nej, så är det i USA, men inte i Sverige. Här kan du ha sex med vem  som helst oavsett hur gammal du är så länge personen är över 15.