Forumet - dumma och taskiga UMare

dumma och taskiga UMare

886 0 111

Spana också in:

Blivande_japan:

ok, jag kallade hnm fucktard, men förklarade vad det var som jag tyckte var fel och varför=konstruktiv kritik![no-no]


Är inte meningen att peka ut någon, faktiskt.. Mest bara uppmärksamma att man ska tänka efter innan man slänger ut sig massa konstigheter, då blir det mysigare stämning här :>

blum:

öh va


kolla där har vi den första
reeplay:

Man jag ju förvisso strunta i personerna här eftersom man inte känner dom eller vet om dom ens existerar


Ja, detta går att applicera på om någon idiot säger något taskigt till en på ett forum eller dyl. Däremot är det inte så himla lätt att inte ta åt sig om det är flera som ska hålla på, nästan så att det blir en trend på forumet mot en viss person, eller så. Även om de flesta här verkar tycka att den som blir utsatt för sånt ska "suck it up" så är det inte lätt, det är inte ens okej. För oavsett om man känner personerna irl eller inte så kan man ta åt sig ordentligt, och vi kan aldrig veta vad det kan leda till.

Och nu får jag det låta som att vanliga dödliga UMare har begått värsta organiserade mobbningen, så är det tack och lov inte, men tycker ändå det bör uppmärksammas. Cus i'd hate to see it get worse.
honolulu:

Däremot är det inte så himla lätt att inte ta åt sig om det är flera som ska hålla på, nästan så att det blir en trend på forumet mot en viss person, eller så.


Jag förstår vad du menar, men jag säger bara att man måste komma ihåg att detta forum inte är människor som egentligen vet vem du är. För min del så bryr jag mig inte så mycket på internet om det är människor som jag inte känner, men om samma situation skulle hända irl så skulle jag bry mig. Och självklart ska folk försöka bete sig som folk även här, men man måste försöka ha någon slags distans mellan nätet och verklighet