Forumet - Dumma saker du gjort

Dumma saker du gjort

1867 2 26
Skriv dumma saker du gjort i ditt liv. 
Jag kan börja. :) 

När jag var liten så hade vi såna där trehjulingar där en cyklade och en stod där bak. Jag fyllde hela plattan där man stod där bak med sten och sand. Och så fick en vän cykla. Sen stod jag där bak och lutade mig bak så mycket jag kunde och hela trehjulingen stegrade eller vad man nu ska säga. Efter ca 2 sekunder så ramlar hela trehjulingen bakåt och jag får stenarna och min vän över mig. Vi är vänner än idag:)

Spana också in:

Som liten vandrade jag iväg från min förskolegrupp inne på naturhistoriska och kom bort. Har fortfarande ett läskigt minne från detta. Dock är väl felet förskolans pga var ca 3-4 år.

Hällde en mugg varm oboy över ett småsyskon pga ville bara testa hur det var. Var nog ca 10 11 år och således alldeles för gammal för att göra ngt sådant.

Stal en sex and the city-pocketbok ur klassrummet i sjuan bara för att den tillhörde en elak tjej. Tror inte att hon led nämnvärt av det men det var ju i alla fall bättre än att typ ha ihjäl henne.

mens: "men det var ju i alla fall bättre än att typ ha ihjäl henne."
 Tänk om alla resonerade så. Jag vill mörda henne, men jag stjäl en pocket istället. Muhahahaha 
OnT 

8 år. 
En av mina vänners farsa hade köpt en dokumentförstörare. Och när jag var hemma hos min vän så tog jag typ alla papper som låg liggandes och förstörde dem när min väns farsa inte tittade. Jag förstörde 2 färdiga deklarationer och massor med räkningar. Sen gick jag hem. Vännen fick all skit för detta och jag var inte hemma hos honom på 2 månader. :D
Stal ps2-spel från elgiganten och sålde dem till affären precis bredvid som begagnade för typ 50kr styck.. Vilken tur att en aldrig åkte fast. Men elgiganten märkte nog att de blev av med grejer pga de rustade upp sin säkerhet med vakt och grejer en period. 

Gick in på stadium en gång för att köpa skor.. Så frågade jag om att få testa ett par av de dyrare för att gå omkring i affären med och känna om de var bra och så.. Jag hade inte råd med dem, men alla andra ungar hade sådana skor.. :( När den anställda tittade åt ett annat håll tog jag på mig skorna, lade mina gamla skor i skokartongen samt gick ut från affären.. Var jätterädd för att besöka den butiken efter det.. Farsan tvingade med mig att handla något där en vecka senare typ men som tur var kände ingen av de som arbetade där då igen mig.. 

Klättrade upp på grannens tak en gång och sprang omkring och förstörde takpannor... Fråga fan inte varför... Det var snö och jag fann stället som en bra plats att gömma mig på i ett snöbollskrig som pågick i grannskapet.. 

Kastade en äppelskrutt på en förbipasserande bil från min egen tomt som typ 7-åring... Fick husarrest en vecka efter det och inget lördagsgodis på en månad.. 

Listan kan bli så jävla mkt längre men orkar inte skriva mer från surfplattan, har ont i armen.
Kan väl bidra med en till :D

jag var i nån blombutik (kommer inte ihåg namnet)  när jag var runt 3-5 år gammal.

Minfavoritbär på den tiden var blåbär (de är det fortfarande) och blombutiken hade massor av blåbärsris som de sålde. Så jag käkade upp varje blåbär när mina föräldrar inte tittade. 

Bredvid blåbären så fanns det en fontän och man blir ju kissnödig av att äta blåbär. Så jag kissade i fontänen.

När mina föräldrar märkte detta så stack vi och vi kom inte tillbaka på 4 år.


(9 år gammal) Var inne med min famor i nån leksaksaffär och tog upp en klibbig boll omgiven av ett nät som man skulle klämma på så att bollen delade upp sig i nätet dårå, jag klämde sönder den och farmor fick panik och ba "Gå ut och låtsas som ingenting gå ut och låtsas som ingenting"

(8 år gammal) Köpte habbomynt för 2000kr, när telefonräkningen kom så ja jag tror de flesta kan resten

(9 år gammal) Snodde farsans in-game gold på ett mmorpg han sparat upp i 6 månader. Kom på en perfekt backstory till hur jag lyckats få ihop detta men han lät sig inte luras när han upptäckte att allt hans guld var gone
Lurade kompisen en gång när vi satt på tåget och drack öl att drog han i ett speciellt handtag så kom SJ-personalen och tog upp beställningar på mat och dryck. Att handtaget var "nödbromsen" och tåget tvärnitade och in kom massa SJ-gubbar var inte med i beräkningen.  Rodnar

Nåja, det var många år sedan. Rodnar
I femman när vi gjorde ett datorarbete så hade jag precis upptäckt aftonBLABET.se och berättade för alla i klassen och 10 minuter senare står 15 datorer och gör sånadär skrikljud. Läraren kallade in alla i klassen och gav oss en utskällning. Men läraren fattade aldrig att jag var den skyldiga. Jag var ju alltid den "duktiga och snälla" ungen i klassen.

Vid ungefär samma tidpunkt så gjorde jag såna där pappersvapen som man blåser i. Jag lyssnade aldrig på lektionerna men fick bra omdöme ändå. Jaja jag gjorde massor med pappersvapen och skott till dem. En vecka senare blir läraren skitsur eftersom det är krig i klassrummet varje lektion. Men jag kunde ju inte vara den ansvariga över kriget jag var ju den "duktiga och snälla" ungen.

:)

Jag och en kusin satt på ena sidan av en utomhuspool som var halvfylld med regnvatten och lekte med pinnar lr ngt. På andra sidan stod en annan kusin och  kastade stenar i vattnet så att vi skulle bli blöta. Jag tog upp en stor sten och kastade allt vad jag hade så att hen skulle bli jätteblöt. Min förtjusning över att stenen for så långt åt hens håll så att hen skulle bli jätteblöt förbyttes snabbt i skräck och ångest då den flög över vattnet och landade i pannan på kusinen. Hen började inte gråta trots att det blödde. Det gjorde dock den andra kusinen och jag. Fick så jäkla mkt skäll sen.