Forumet - dumpa nån

dumpa nån

259 0 8
ja jag e trött på min "kille" nu. tror inte vi passar så bra ihop. på ett sätt vill jag säga till honom att vi ej bör ses mer, me jag har så svårt för det. tycker det e jobbigt och det svider i hjärtat även om jag vet att vi inte passar ihop. inte för att jag gillar honom så mkt, mer att jag inte gillar o va ensam.

har ni svårt för att avsluta t.o.m. kortvariga förhållanden? får alltid ångest av det. hur gör man för att ta tjuren i hornen och avsluta skiten utan smärta??
Vet precis hur du känner!
Finns nog ingen precis ''genväg'' till att göra slut utan att såra sin partner om båda inte drar upp det. Men om du inte trivs med honom ska du inte tveka till att göra slut. Om du inte längre vill ha ett förhållande ska du inte fortsätta med det bara för att han vill det, för att du inte vill såra honom. Men visst det är inte lätt, det bästa du kan göra är att dra upp det, han kommer fatta och det kommer kännas mycket bättre sen. Världen går inte under bara för att ett kortvarigt förhållande tar slut, han kommer över det och det är lika bra att det tar slut nu medans ni inte har kommit så långt[smile]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Tilda1988:

mer att jag inte gillar o va ensam.


Då e det ju bättre att du hittar en kille du trivs med ist?[bigsmile]

Spana också in: