Forumet - Dumpad och förkrossad

Dumpad och förkrossad

1843 0 9
Min tjej dumpade mig efter att vi varit ihop i ca tre månade. Jag tycker så mycket om henne och är jätte kär. Hon sa till mig att ju närmare vi kommer varandra ju mer backar hon pga att hon känner sin inte redo att gå in i en relation ännu för hon känner sin osäker på sig själv efter hennes förra relation. Hennes ex var tydligen dum och nu känner hon sig otrygg. Hon säger hon har känslor för mig och att jag är ashärlig och toppen på alla sätt.
Jag är helt förkrossad. Hon ville vi skulle fortsätta vara vänner men jag sa att jag känner inte att jag fixat vara vänner när jag gillar henne så otroligt mycket.
Tror ni det är helt kört att vi kan bli tillsamans om kanske några månader igen? Ska jag hålla mig helt borta och sedan fråga om hon skulle kunna ge det en ny chans. Jag saknar henne så otroligt mycket. Gråter
Är allt helt kört? 

Inga kommentarer

Tråden har 9 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

hennes känslor har säkert varit genuina, men antagligen gjort henne förvirrad pga att hon inte helt kommit över sitt ex. sedan så visste hon kanske inte vad hon gav sig in på när hon startade en relation med dig å lät det gå för långt innan hon insåg att det inte funkar? oavsett så behöver hon tid för å läka sina gamla sår, och du behöver tid för å smälta detta. det bästa du kan göra för ditt mående är att försöka släppa henne helt, för att gå runt och hoppas på en potentiell framtid kommer inte göra saken bättre. du får se det som en process. det finns en början, men också ett slut. det kommer med högsta sannolikhet vara jobbigt å svårt på vägen, men vissa saker måste man bara ta sig igenom. det är en del av livet, å oftast bjuder det på erfarenhet å lärdom som man har nytta av i framtiden.
Jag har själv försökt lägga engagemang på en person som inte ville vara ihop med mig och jag har kommit fram till att det inte är värt det. Men alla är olika och jag tror att det finns någon för alla. Det kan bli så att du hoppas och därför tar det lång tid att komma över vilket leder till att du är ledsen under en lång tid. Kan det vara värt att deppa nu för att sedan gå vidare?

Spana också in:

Jag har pratat med henne, hon vill varken vara vän eller försöka igen om ett tag. Jag förstår inget Gråter hur kan hon för typ 1,5 vecka sedan vara kär och allt är bra och nu vill hon inte ha med mig och göra? Jag är så ledsen