Forumet - Dumpad, tips på att gå vidare.

Dumpad, tips på att gå vidare.

6099 0 85
Jag blev dumpad utav min kille för lite mer än en månad sedan. Vi hade varit tillsammans i 2½ år. Kvällen innan han gjorde slut såg jag honom hålla om en annan tjej ( vet att det inte är en stor grej ). Han berättade att det bara var en kompis, och självklart trodde jag på honom iochmed att jag litade på honom till 100%. Jag sov hos honom den natten och allting var hur bra som helst. Han berättade hur mycket han tyckte om mig osv. Dagen efter när vi skulle skiljas åt säger han till mig att han älskar mig, men sedan när vi möts två timmar senare säger han bara från ingenstans att han vill göra slut. Självklart frågade jag varför? fick då svar att han bara ville vara själv och inte ha någon flickvän. Dagen efter fick jag veta att han hade känslor för tjejen han höll om och hon hade desamma för honom. Han sa sedan att han inte vill att det blir vi två igen och inte vill ha någon kontakt mer med mig.

Jag har brytit kontakten helt och hållet med honom. Har varken ringt eller skickat något sms till honom på över fyra veckor.

Vet att jag inte kan göra så mycket åt det här mer än att bara acceptera hans beslut. Men det är svårt när det bara kom som det gjorde. Detta var mitt första förhållande så har aldrig varit med om detta.
Så vill ha lite tips på hur man kan gå vidare och slippa få ångest så fort man närmar sig ställen där man vet att han kan befinna sig.
hairdresser:

säger han bara från ingenstans att han vill göra slut.


XMinGrönaLampaÄrDödX:

Knepigt av honom att vara helt normal och så bara helt plötsligt säga att han vill göra slut.


mitt ex gjorde samma sak o.O sånt är inte ok tycker jag inte
sen tycker man att de borde förklara sig rejält innan de gör slut o ev. lösa problem om det finns ist för att ge upp allt bara sådär

--------

vet inte riktigt vad för tips som jag kan ge dig :S jag har iaf raderat mitt ex från msn o mobilen o hemsidor där vi har haft varandra bara för att inte påminnas alltför mkt om henne.

Umgås med polare så man har annat att tänka på kanske?
Att gå ut o söka efter ngn ny skulle jag inte riktigt rekommendera iaf.. inte förrän du mer lr mindre helt har kommit över honom iaf.

Lycka till :)

Spana också in:

Ja, jag vet inte vad det var som hände med honom. Var som att han fick en tegelsten i huvudet under tiden vi inte var med varandra.:S

när vi möttes igen så pussades vi och kramades. vi gick i typ 10 min. Planerade vad vi skulle göra på kvällen osv. Sen bara häver han ur sig, jag vill göra slut!

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


LightInDarkness:

mitt ex gjorde samma sak o.O sånt är inte ok tycker jag inte
sen tycker man att de borde förklara sig rejält innan de gör slut o ev. lösa problem om det finns ist för att ge upp allt bara sådär


Han hade liksom inte gett mig några tecken att han ville göra slut, förr tvärt om. Han var bara mer och mer gullig mot mig. Så nu står jag här helt utan svar på någonting.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -


LightInDarkness:

raderat mitt ex från msn o mobilen o hemsidor där vi har haft varandra bara för att inte påminnas alltför mkt om henne.


Har sagt upp all kontakt med honom också. Nu har det gått så lång tid så nu känner jag inget behov av att skicka något sms eller så. Men endå vill jag att han ska höra av sig så att jag kan få en förklaring på allting. Eller annars kanske det är bäst att det är som det är och bara släppa honom och gå vidare!
LightInDarkness:

ibland är ex till för att vara ex o inget mer


Jag antar att det är så. Tycker det är så otroligt tråkigt att det blev som det blev. Tror inte jag ens kommer klara av att ha han som vän senare heller. Kommer inte kunna se honom i ögonen. Så det är väll lika bra att det är som det är nu, så kommer jag antagligen kuna gå vidare snabber också!
ohYEA_:

Försök att umgås med dina vänner, prata ut om dina känslor, vad du egentligen känner. Och var inte ensam! Var i farten hela tiden. Lycka till<3


Har ältat allt i en månads tid nu. Så har bestämt mig för att när jag är med kompisar så pratar vi bara om honom endast en gång, och då pratar vi om det en stund, sen inte nämna han alls mer under den tid vi gör något. Och det har verkligen hjälpt.

-----

Förstår liksom inte hur man kan göra så här och visa så lite respekt som han har gjort efter så lång tid man har varit tillsammans.

Och jag har då verkligen ingenting mer att säga den människan. Han kan inte ens hälsa när han har sett mig på stan. Tycker det är så fegt och omoget. Men det bevisar bara mer vilken idiot han är.
Det låter som en jättebra idé, du får vara glad över vännerna du har!

hairdresser:

Förstår liksom inte hur man kan göra så här och visa så lite respekt som han har gjort efter så lång tid man har varit tillsammans.


Jo, förstår att det är jobbigt. :s Usch, frustrerande också. Men sånt är livet, fan gör man.. Och det blir inte så mycket enklare om du börjar hata honom heller.
ohYEA_:

Mjo, rätt drygt. :(


Det kan man lungt säga. Usch, avskyr verkligen det här!.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


XMinGrönaLampaÄrDödX:

Alltså. Knepigt av honom att vara helt normal och så bara helt plötsligt säga att han vill göra slut. Jätteknepigt.


Ja, jag förstår ingenting. Vet liksom inte hur jag ska smälta det heller.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -


sculptura:

Move on.


Jag försöker, men det är inte så lätt när jag har så starka känslor kvar för honom fortfarande!.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 3 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Ranjana:

jävla killar!
De sårar tjejer


Verkligen, och jag som aldrig trodde att han om nån skulle göra så här, men även solen har sina fläckar, Tyvärr!.
Som andra sagt tidigare, ha saker att göra, sitt inte bara hemma för det är då tankarna kommer (i know) sen kanske det inte är så kul för dig om du skulle umgås med kompisar som i princip sitter ihop med sin partner (egen erfarenhet)..

Själv är jag väl såndär som försöker komma på alla dåliga sidorna för att på nått sätt hata personen, det kan dock faila ganska bra oxå för man kommer ändå komma på dom bra sidorna..

Fast iofs så strulade jag runt en hel del för att glömma ett ex men jag tror inte det funkade så bra, jag kom över han blev kär i en annan som krossa mitt hjärta, blev tsm med en random killkompis, sen spårade det ur [rolleyes]
Jeay_L:

sen kanske det inte är så kul för dig om du skulle umgås med kompisar som i princip sitter ihop med sin partner


Det har jag också kommit fram till, tråkigt bara att en av mina bästa kompisar är tillsammans med hans kusin, så dom umgås rätt så mycket tillsammans. På något vis känns det så fel att umgås med henne för att det dyker upp alldeles för mycket minen, men endå vill jag inte förlora henne som vän. Men har berättat för henne att jag har svårt att umgås med dom just nu när jag mår dåligt.Jeay_L:

Fast iofs så strulade jag runt en hel del för att glömma ett ex


Ska ut i kväll så jag hoppas verkligen på att jag kommer kunna släppa loss och kanske få lite bekräftelse om att det finns ett liv utanför honom också. Bara det att jag vet inte hur jag ska bete mig heller om jag träffar på honom, har en stark magkänsla av att han kommer befinna sig på samma ställe som jag ska till. Så har redan ångest. Något tips på vad jag ska göra om jag stöter på honom? [smile]
hairdresser:

Men har berättat för henne att jag har svårt att umgås med dom just nu när jag mår dåligt


Hur tog din vän det?

hairdresser:

Något tips på vad jag ska göra om jag stöter på honom?


Dissa.. även om jag är fel person att säga det då jag varit kompis med ett ex samtidigt som jag försökte komma över han, men då hade vi skäl till att vara "vänner" då vi gick på samma skola med ca 120 elever..
Jeay_L:

Hur tog din vän det?


Hon tog det relativt bra, klart att hon blev ledsen. Men hon förstog endå mig och hon sa att hon alltid skulle finnas där för mig.
Men kommer bli svårt att umgås med både henne och hennes pojkvän den närmaste tiden iochmed att dom umgås med mitt ex och troligtvis med hans nya :/Jeay_L:

Dissa..


Vet att det är det bästa, men känner att jag vill inte sjunka till hans nivå då han inte ens kunde hälsa på mig på stan trotts att han såg mig. Tycker endå att man kan hälsa när man har delat så mycket som vi har gjort. Men tiden får utvisa hur det känns i situationen då vi träffar på varandra.