Forumet - Dumpad... vet inte vad jag ska göra

Dumpad... vet inte vad jag ska göra

378 0 23
[sad]

Vi hade bara varit tillsammans en vecka och allt var jättebra, hon är helt fantastisk och jag älskar henne.. men hon sa att jag gick för långt, att jag var för kramig.. men jag kan inte hjälpa att jag gillar att kramas.. sen verkar hon typ skämmas när vi umgås [sad][cry]

nu smsade hon och sa att hon inte orkade längre och att hon ville göra slut.. hon tyckte jag kramades för mycket och så.. jag sa att jag skulle försöka ändra på det men hon ville inte ta tillbaks det.. [sad]

vet inte vad jag ska göra alltså...

Spana också in:

Ja fan synd sånt där när inte båda vill :( som någon annan sa, tur att det inte gick för långt iaf :/
Tips: gör saker, umgås med vänner osv osv, tänk inte på henne, det hjälper. Man tror att personen är de som betyder mest i hela världen och att allt är åt helvete men till slut glömmer man och kommer över det :)
Gruppkramarn:

men hon sa att jag gick för långt, att jag var för kramig..


Eeeh... okeeej... men aja, antagligen är hon väl en sån som inte är lika fysisk som dig. Ni skulle väl aldrig annars passa för varandra, så det kanske var lika bra då då? Tror inte att du skulle mått särskilt bra av att inte kunna kramas eller ha lika stor fysisk kontakt som du har behov utav.

Hoppas det är en tröst. Sen är det väl bra att det tog slut så pass snabbt också så man inte varit tillsammans längre. Men nu kan du ju kramas med vem du vill! [bigsmile] Det hade nog inte hon riktigt "tillåtit annars?