Forumet - Dunderhonung will be back.

Dunderhonung will be back.

780 0 15
gjorde egentligen denna tråd för att visa att jag lever. Halft. Nej, men drog iväg på en liten retreat. Så sitter nu på en väldigt öde ö, i ett hus från 1800-nånting. Dricker rött och kedjeröker i köket.

Är på semester, iallafall. Ville bara att alla skulle veta att jag lever, och kommer fortsätta hänga här när mitt lager rödvin är slut. Nej, men kommer åka hem om någon vecka tror jag och då kommer jag vara aktiv igen! :)

Så, om vi ska ha ett syfte med denna tråd (varsågod, moddar. Lås denne tråd om ni önskar.) så kan det väll vara vad vi har gjort under vårt sportlov? Och bara rent generellt vad gör vi under våra lediga dagar? 


Pussar å kramar från en dunderhonung med jättesegt internet någonstans långt ner i Sverige.

Morgonstjärna: skulle behöva en paus på en sån plats, kan man göra dig sällskap?
Komsikom. Nejmen när jag kom hit var det ca 5 grader inne. Så har haft eldstaden igång sen dess :D 
Tyvärr finns det ingen mataffär här, så man måste åka båt (som man måste beställa 2h innan) för o kunna handla på fastlandet. Så är det helt öde just nu, bara jag här. Och hunden. Fast är typ vår här.. ingen snö och man kan nu gå runt utan jacka ute, typ soligt o dant på dagarna. O det enda man hör på nätterna är typ.. köksklockan och vattnet som slår mot stenarna utanför och fåglar som klagar på livet.

Myyys

Spana också in:


dunderhonung:
Åååh vad gjorde du för spännande? 

Jodå, men är svinförkyld här. Försökte ta en selfie tidigare. Gick åt helvete, håret flög åt alla håll tills det fint landade liksom i en klump i mitt ansikte. Så gick d med den selfien.
haha Ledsen

Jättetråkig var jag... Gjorde ingenting... Sov mest pga alla kvällar hos praktikplatsen Förvirrad Vill alltid åka iväg någonstans som alla andra men har aldrig stålar. Gråter

Aww nu blidde det många ledsna smileys Mycket glad