Forumet - Duscha före träning

Duscha före träning

1457 0 19

Har ni gjort det ngn gång? Varför?

Det har nog hänt mig, några enstaka gånger. Kanske mer vanligt inför lopp/tävlingar. Blir en bättre känsla på något sätt. Känner sig lite snyggare, fräschare och "snabbare". Ser man redan ut som ett träsktroll efter 1 km löpning t.ex känns det inte lika taggande :( men det kanske bara är jag.......... Rodnar

Obs med före menar jag att man duschat någon/några enstaka timmar innan träning. Inte att man duschar på morgonen och tränar på eftermiddagen. Söt

Spana också in:


penja: Någon enstaka gång, pga inte tänkt träna med kommit på att jag hinner eller så ändå.
Jaa men det där är nog ganska vanligt.. har varit så för mig med iblanddazed: Upplever att man får mer driv om man duschar kallt utav helvete precis innan man kastar sig ut och löper, man går in i vikinga mode och bara köttar sen.
Hmm intressant, skulle nog inte funka på en frusen person som mig dock. Gör du detta året runt?

kachin:


Hmm intressant, skulle nog inte funka på en frusen person som mig dock. Gör du detta året runt?
Ja i princip. Det triggar väl i gång något slags överlevnadsrespons i kroppen och man får lite adrenalin och allt vad det heter som gör att man kan pusha satan. Nästan bäst att springa på  vintern, inte så mycket andra jävlar man stöter på som kommit på idéen att snöra på sig sina adidas och löpa satan i snöyra och -20. 

jepp, flera gånger (Du röstade på detta alternativ)

men var väll främst under min duscha-8-ggr-per-dag-period. Någonstans var man tvungen att trycka in dom!

Har nog hänt annars också. Att jag duschar innan, och sen när jag kommer hem sitter i flera timmar innan jag orkar släpa mig in i duschen igen. Vet inte varför.


kachin: jepp, flera gånger (Du röstade på detta alternativ
Ja, om jag är helt svettig, sunkig och orakad så brukar jag duscha innan jag går till gymmet. Mycket oartigt att gå till gymmet och stinka svett bland alla, vilket jag tyvärr gjorde många gånger i min tonår.
Kommer ihåg en gång då jag hade tränat mitt i sommaren, ett hårt pass, var helt svettig, trots det så gick jag till bussen efteråt (hann inte duscha) och satte mig för att åka 1.5 timme till landstället för midsommarfirande. Fyfan vad jag stank den bussresan, var riktigt pinsamt att det fullkomligt bolmade av svettstank runt mig.