Forumet - Duschat med tjejerna

Duschat med tjejerna

2216 1 14

Spana också in:


123fendas: Dock var våra omklädningsrum precis bredvid varandra, bara en dörr separerande. Vi killar försökte titta lite genom nyckelhålet också. Ha Ha.
När jag började i 8:an då hade vi en nybyggd gymnastikhall/hockeyrink, var inte helt klart då det var lite smådetaljer kvar. I dörren mellan våra duschrum fanns det inget lås, var flera hål som gick att se genom. Hade varit lätt att låsa upp om haft en stor skruvmejsel. Kunde inte se duscharna genom hålen, såg sidan på duschväggen, dock så var man tvungen att passera där när skulle till/från duschen. 

Killarna smygtittade men vi var steget före, det var alltid någon vaktade och som stod bredvid så de inte kunde se personen som vaktade. När de tittade så sprutade vi parfym i deras ögon.
Tog nästan två månader innan det satt lås i dörren, då kunde ingen titta längre.
I högstadiet duschade vi tekniskt sett i samma rum men var en skiljevägg i kraftig plast emellan, dock med en väl tilltagen glipa på typ 2+ dm vid tak och golv.
Båda grupperna låg på golvet och stirrade in på varandra en hel del under första halvåret sen tröttnade folk. 
Jag gick in på toaletten och bytte om med min kompis under gymnasiet. Är snabb och byta om och vill inte följa med de till matsalen. Parfymen klarade jag inte av heller, spegeln alltid upptagen. Tumme ned 

Lite läskigt på mitt jobb där jag är nu.. har vi inget lås i omklädningsrummet. Som tur är har vi bara haft kvinnliga praktikanter så det har bara vart chefens man som kommit in flera gånger jag bytt om. Har såklart linne på mig och byter om på tre sekunder, första gången hoppade vi båda till och ena gången såg jag honom när han gjorde något med byxorna. Det var mer pinsamt för honom tror jag. Synd att de inte var ett koreanskt drama och nån supersnygg praktikant. Gråter Hjärta