Forumet - Duschbeteende?

Duschbeteende?

931 0 31
Jag kom att tänka på en sak när jag var i duschen. Alla verkar ha sina egna små rutiner, just i duschen. Själv brukar jag tvåla in mig, dränka mitt hår i schampo, massera min stackars hårbotten, skölja, dränka håret i balsam och låta balsamet sitta i medan jag typ rakar mina ben så de blir helt såriga. Ibland sjunger jag också, nu sjöng jag till exempel på MGMT - The youth.

Ibland ritar jag även roliga figurer på glasdörrarna, det blir ju immigt och då brukar jag skriva finurliga hälsningar till övriga familjemedlemmar och ibland skriver jag bara typ [love]C[love], för jag är ju trots allt tjej och ganska larvig.

Och varenda gång jag duschar konstaterar jag att mina bröst ser totalt AWESOME ut jämfört med hur de ser ut annars. (Borde skriva en tråd om det också, varför ser de mycket bättre ut i duschen? De behöver inte se bra ut i duschen, däremot funkar sängen med partnern/i den där snygga klänningen man nyss provade/annars bara som väldigt bra se-bra-ut-scenarion)

Hursomhelst, vad har ni för egenheter i eran dusch?
timeisrunningout:

Hursomhelst, vad har ni för egenheter i eran dusch?


Först tar jag schampoo i håret.
Sköljer ur detta.
Tar i balsam.
Medan balsamet sitter i så rakar jag benen, övriga ställen, tvättar ansiktet, peelar ansiktet samt tvålar in resten av min kropp och skrubbar den mjuk.
Sköljer bort allt.

Brukar prata med mig själv i duschen, fanns inte så det hörs. Ibland gråter jag också eller spelar upp sorgliga teatersnuttar för mig själv och blir då så rörd att jag börjar gråta.

Spana också in:

Enda konstiga jag kan tänka mig att göra är att jag brukar sitta på golvet och sova en stund om jag är trött på morgonen, särskilt under vinterhalvåret, sen brukar jag skölja håret i jättevarmt vatten och stegvis öka, först varmt till det inte känns så farligt längre, sen varmare och varmare och varmare tills det är skollhett, skönt.
timeisrunningout:

Hursomhelst, vad har ni för egenheter i eran dusch?


Sköljer av mig i varmvatten. Schampo i håret, tvål på hela kroppen (först mage, sen armar, armhålor, hals, ansikte, mage/rygg, kuk/röv, ben, fötter). Sköljer mig i fem minuter. Går ut.

timeisrunningout:

varför ser de mycket bättre ut i duschen?


Antinge för att de blir "polerade" av vattnet, eller för att du får din endorfinrusch i och med varmvattnet... [rolleyes]