Forumet - Dusha efter gympa.

Dusha efter gympa.

6235 0 98
Hejj.

Jag e rätt så blyg och hatar att dusha i skolan och så.
Jag ha oxå lite "stretch marks" som e lit pinsamt.

I högstadiet så dushade jag först, hatade de, men efter en stund så bytade jag bara om efter gympa, svettades inte mycke och hatade att dusha i skolan, gjorde hemma, minns inte om någon brydde sig i bröjan men de gjorde de inte sen iallafall. De frågade dock en kompis som inte dushade i skolan, vet ej varför, varför han inte gjorde de och så.
Sista delen av högstad så dushade inte en av de mer pupulärare killarna(inte fö att de spela roll...)

Vill inte dusha i gymnasiet, hattar de, och kan faen gö hemma, oc h så man man använda deo typ. undra bara om de kommer bry sig och hålla på.

Jag vill verkligen inte duscha i skolan men folk kommer typ fråga varför och tycka man är äcklig, i högstadiet var det inga problem dock. Jag vet inte vad jag ska göra, dushar ni efter gympan?
Och om ni inte har gympa så dusschade ni när ni hade det?
Tycker ni de är äckligt att inte göra det?
Vad tro ni?

Spana också in:

Torch12:

Men jag vet inte... ska jag:S jag vill verkligen inte duscha där..


Mindervärdeskomplex eller något, huh. Det går att ignorera...Tror jag.

Jag sket alltid i lunchen förut och duschade då istället när alla andra hade gått eftersom de mobbade mig- men jag antar att det aldrig kommer att gå över för killar.
Torch12:

Vad tro ni?


jag tror inte att folk bryr sig särskilt mycket över hur man ser ut när man duschar. det är inte direkt så att vi grabbar spanar in varandra i duschen :P du behöver inte skämmas eller vara orolig :)
bättre att duscha än att bli mobbad för att man inte gör det tkr jag [y]
duschade aldrig i högstadiet efter gympan.. men då var jag bara på idrotten typ fyra gånger max.
och då hade jag mest bara suttit på bänken och inte pallat göra något under lektion, så jag var ändå långt ifrån minsta lilla svettig. [party]

dock kommer jag lätt börja duscha efter idrotten nu när jag börjar gymnasiet, man vill ju inte bli mobbad. :PP fast då kommer jag ju även göra saker på idrotten och inte bara skita i allt. men om man ändå inte gör något är det ju ingen ide att duscha tycker jag.