Forumet - Dvärgjävelns kåta Rövhål (känsliga varnas, igen)

Dvärgjävelns kåta Rövhål (känsliga varnas, igen)

978 0 6

VARNING!

(denna sexnovell är av den väldigt mycket grövre sorten, och användare som inte tål riktigt grova och sjuka saker borde inte läsa denna. Uppskattade du däremot denna sexnovell rekomenderar jag "Morfar och Jag" som jag också skrivit).

VARNING!


Dvärgjävelns kåta Rövhål

- Visa vad du går för ditt vider, uppmanade dvärgjäveln. Han hade benen brett särade och hans rövhål syndes vidunderligt. Det påminde lite om en äng där någon grävt ett hål, komplett med små buskar runt omkring och sprängfyllt av konkelbär.

Jag gick fram till dvärgen och plockade med stor möda ut en av konkelbären från hans rövhår, jag luktade på det. Den härliga blandningen av svettigt hår och mänsklig avföring fyllde min näsa, och jag blev sprängkåt. Jag stoppade det i munnen och tuggade samtidigt som jag långsamt runkade min 20 cm långa åderpåle som jag inte tvättat på flera år.

Nu var det showtime, jag satte mig långt ner på knä och stoppa in munnen mot dvärgens stjärthål. Med svepande tungrörelser så slickade jag det samtidigt som jag runkade av hans penis.

- Forsätt hynda, du är en duktig rövslickare! skrek dvärgjäveln ilsket medans han tuggade på något.

Vad jag inte visste var att dvärgen tidigare hade vräkt i sig massor av laxermedel, bönsoppa och annat otyg vilket innebar att han hade en växande diarré

Så medans jag slickade hans stjärthål kände jag en putt med luft från det, och sedan en snabb stråle gulbrun vätska ur hans rumphål som genast mötte min mun.

Min mun fylldes fort av dvärgens avföring och i ren chock spottade jag ut det på marken.

Dvärgen vände sig om, och jag kräktes över honom samtidigt som han onanerade och sjöng nazi-tysklands nationalsång.

Han sprutade mig i ansiktet och jag log och njöt av upplevelsen. Det här har varit en dröm jag haft länge, och att äntligen få uppleva detta var fantastiskt. Sen gick jag hem och hade sex med min hund.

Slut.