Forumet - dygnsrytmgrej

dygnsrytmgrej

1798 0 13
behöver gå upp sju på morgonen nästa torsdag för att åka till kalmar och hjälpa till med en flytt - i nuläget påbörjar jag mina dagar 16:00, dvs nio timmar senare. ångest. måste antagligen dygna. hur ska jag göra?

Schism: göra en ansats att rättställa dygnet till dess (obs: har ingen aning om hur man gör)
det kan räcka att ställa alarmet på en timme tidigare varje dag, om du sover dåligt ena natten kanske du sover bättre nästa osv. det är dock beroende av att du stiger upp efter att alarmet ringer oavsett trötthetsnivå. 
försök fixare.. blir så jäkla mycket lättare då. Annars kommer du stå där helt groggy o allt kommer bli lite sådär förjävligt :/ speciellt när man ska göra nått jobbigt som att flytta ere ju inte så trevligt att dygna.

Du får svika din plikt som nattväktare för vännen din.

Spana också in:

Jag är inte den rätta att ge råd, men jag kan faktiskt komma upp tidigt om jag måste. I de fallen sker det dock sällan efter att ha sovit en god natts sömn med sund dygnsrytm. Nej, jag dygnar, och/eller jag ställer flera klockor på rigning och gömmer dem på olika ställen runtom i bostaden så jag tvingas vara innovativ när jag letar efter dem, och jag klistrar fast lappar vid dem där jag beskriver varför jag måste stiga upp
skjut på dygnet varje dag så du går upp kanske 20 eller 23 dagen innan du ska upp 7. då blir det väl som att dygna (iom att du slipper rätta till rytmen) men du hinner förhoppningsvis inte bli matt och stirrig innan åtagandet är färdigt. sen går du hem och sover länge efteråt.