Forumet - Ecstasy

Ecstasy

6701 1 41

Spana också in:

El Guaje:

Det ska du nog inte ta om du redan mår dåligt nej. Var länge sen nu så minns inte så bra men allt var kass innan men hade kontroll på det, men efter den där skiten blev det kaos av allt under nån vecka eller två. Inte direkt hälsosamt.


Okej, men när du tagit e, vart det en skön känsla trotts att du mådde dåligt innan?
felicia-a:

Okej, men när du tagit e, vart det en skön känsla trotts att du mådde dåligt innan?


Ursäkta om jag ej är mycket till hjälp men då jag är osäker på reglerna kring vad man får skriva kring sånt här vet jag inte om jag vill svara på den frågan. Men kan säga att jag absolut inte tycker du ska prova om du är osäker på ditt psyke. Det var inte värt det.
tycker att E är en väldigt trevlig drog som är väldigt värd att prova. man blir mest bara väldigt, väldigt lycklig och kramig av den. och är den framförallt väldigt skönt och välbefinnande osv.

tycker inte att det är ett problem att du mår dåligt, extacy är inte riktigt en drog man kan "snetrippa" på på samma sätt som vissa andra droger. e blir man alltid bara euforisk av, tycker jag iaf. tvärt om kan det nog bara vara bra med ett break från misären och se världen från den ljusa sidan osv.

vet inte hur du har det med kompisar och sådär men kan inte tänka mig att den är särskillt bra som ensamdrog. man behöver åtminståne någon annan som man kan kramas med, gärna som också är e-ad så blir det allra roligast.[blush]
felicia-a:

Vad ger det för rus?


I och med ökad serotoninutsöndring kommer du att känna dig glad och empatisk. Att krama en människa, vem det än är, förefaller till exempel nästan helt okonstlat. Världen blir vackrare och mjukare, helt enkelt.

felicia-a:

Är det värt att pröva?


Om du mår väldigt dåligt bör du undvika droger öht eftersom de rör om bland dina signalsubstanser.
isola:

alla reagerar ju ej på samam sätt


mnjaaeoo, såklart olika gillar den olika mycket och gillar att använda den på olika sätt osv. men det är inte riktigt en drog som man kan "snea" på, på samma sätt. det är liksom inte en sådan drog som förstärker vad man redan känner, utan man blir alltid bara glad. som sagt är det mest psykadelika och även droger som tex alkohol imo, som har den egenskapen och kan vara ganska dåliga om man redan mår dåligt.

har aldrig hört talas om att det skulle vara lätt att snedtrippa på extacy, mer än på det sättet om man tar för mycket, men då är det ju mer ett fysiskt obehag som går över på typ 10 minuter och sen är man glad igen.

tror bara att det är ganska nyttigt med E om man är deprimerad och självmordisk. man får upp ögonen för hur jävla vacker världen, livet och människor kan vara.