Forumet - Effekterna jag fått av Nootropics är positiva men har även upplevt en del biverkningar..

Effekterna jag fått av Nootropics är positiva men har även upplevt en del biverkningar..

145 0 4
Efter att ha använt en nootropicstack dagligen under flera månader har jag märkt flera förändringar.

Först och främst har jag märkt det mest när det kommer till kognitiva effekter. För mig verkar det fungera på flera olika nivåer. Det förstärker min uppfattning ganska anmärkningsvärt. Det är som om jag inte bara märker detaljer mer, men helhetsbilden blir tydligare. Detta är svårt att förklara, men det är en tydlig effekt. Mitt sinne verkar kunna hålla mer koll på rörelserna hos alla människor i mitt periferiseende, liksom alla detaljer som jag fokuserar på.
Andra sinnen påverkas också. Luktsinnetet tycks kunna urskilja vissa dofter i större utsträckning.

När det gäller mitt minne, märker jag också en klar förbättring. Minnen från det förflutna som jag trodde var förlorade kan plötsligt dyka upp. Dessutom är det mycket lättare att hålla koll på hur jag kom till en viss plats i mitt sinne.

Efter några månader hände något helt oväntat. Det var plötsligt mycket lättare att handskas med människor. Jag har alltid haft stora problem med att förstå andra människors irrationella regler och beteenden, och därför har jag haft svårt att acceptera dem. Jag har verkligen svårt att memorera ansikten, det är inte lika naturligt för mig som för andra människor. Därför brukade jag känna mig osäker kring andra människor. Inte riktigt som social ångest eller fobi men en ovilja att vara i trånga utrymmen och konfrontationer, eftersom jag helt enkelt inte förstår beteenden eller regler. Allt detta har förändrats dramatiskt.

Det finns det en tydlig bieffekt och det är att jag har en tendens att bli irriterad över små saker men det har jag inte så stora problem med, eftersom det försvinner lika snabbt och det är definitivt värt allt det positiva man får av det.
Är det fler som har testat nootropics?
Senast ändrad 5 Feb 2016, 15:04 av Exner

Spana också in: