Forumet - Efterlivet

Efterlivet

971 0 10
Tråden har 10 svar. Sortera efter:
Ja jag tror på livet efter tiden. Det bero på hur man har betet sig under livet. För mig handlar det om karma. Gör du många gånger bra saker så tror jag att du hamnar i himlen och sedan föds till något bra. Eller om du har gjort tvärtom så hamnar du i helvetet och aldrig föds mer eller föds till nåt "dåligt" , typ en fattigperson eller en liten insekt som alla inte märker att de tappar på. VAD jag TROR.

Spana också in:

Jag hoppas på något sätt att det ska finnas ett liv efter döden, jag kan ju inte heller förneka att det kan bli så för ingen vet. Sen iof när man dör så slipper man alla världsliga plågor men samtidigt så hamnar man i nått slags svart ingenting där inga känslor finns, ja ingenting finns egentligen, men som sagt är man död så har man ju inte medvetande längre.
För mig känns det tråkigt med ingenting efter att man dött, på något sätt vill jag leva även om livet kan medföra livets alla plågor men det kan jag ta för att leva.
Ja det gör jag. 

Som msulim tror jag på att efter jag dör kommer jag att hamna i min grav och vara där tills dommens dag faller in, då alla kommer att stå till svars för allt de gjort i livet. Därefter kommer man antingen hamna i helvetet eller paradiset.