Forumet - Efterlysning

Efterlysning

525 0 20
Ändrat av Stringburka: TS söker en person med följande signalement:

"Jag kan inte erinra mig hans alias, men vad jag minns är att han som visningsbild hade en man flinandes i ett par stora glasögon, samt att han ofta använde sig av olika förkortningar i sina inlägg."

Hen ser det som viktigt och vill bli kontaktad via PM.

Spana också in:

passaro:

Hmm, fanns ju något liknande på forumet, om jag inte minns fel, ja. Men kommer inte ihåg alla detaljer.


Berätta mer. Även små detaljer kan vara till stor hjälp.

Proteus:

CENSORED [surprised]


Öh, va? Utveckla frågan för en oinsatt.

Chryseus:

Öööh, är detta ett skämt, precis som "våldtäktsmannen" på UM?


Nej, jag garanterar att detta inte är ett skämt. Jag behöver upplysningar som kan hjälpa mina bekanta att göra en anmälan mot mannen som ofredade deras dotter.

EDIT: Raderade ett användarnamn.
Okänd:

Så ni gör hela vårt samhälle en tjänst om ni bidrar med information som kan leda till att denna mans riktiga identitet avslöjas.


Är inte det polisens jobb?

Torde det inte vara enklare att ställa frågan till någon administratör på sidan istället?
Förslagsvis:
http://ungdomar.se/user_info.php?user_id=3

De kan säkert hjälpa dig med dina frågor och sedan ta kontakt med polisen. Ett tips är även att du skaffar lite mer kött på benen innan du anklagar olika användare. Är det inte bättre att brottsoffren, som varit i kontakt med honom och säkerligen minns hans bild bättre än du, kollar upp detta istället?

Det är olagligt att hänga ut personers identiteter på internet i de här sammanhangen. Det är även olagligt att uppmana andra att göra det. Bara så att du vet.
Nu säger jag en sak jävligt tydligt här: INGA användarnamn ska skrivas ut i denna tråd. För allt ni och jag vet kan det här precis lika gärna vara en bluff eller någon som är ute efter att jävlas med användare.

Har ni någon information så får ni väl PM:a "okänd" eller så, men alla försök att identifiera personen i denna forumtråd blir i praktiken och med tanke på anklagelserna en form av förtal.