Forumet - Egen lägenhet behöver bredband

Egen lägenhet behöver bredband

3386 0 22

Om ett par veckor ska jag flytta hemifrån och jag är i stort behov att fixa lite saker innan jag flyttar. Bland annat är av dessa saker bredband.

Jag har kollat runt lite men vet inte vad jag ska leta efter, men har hört mig för hos Uppsalahem och i dagsläget finns inte fiber(fiber får området 2015). Nåväl om jag tar bredband via talejacket måste jag ha hemtele och betala för den skiten med då? Jag kommer ändå bara använda min mobil.

Har ni några tips på billigt bredband?

Spana också in:


My dreams are her:Schyssta var priserna men det kunde inte levererar till min kommande adress. Detta verkar krångligare än jag trodde från början.
finns någon tjänst där man kan knappa in adress och jämföra rakt av, men hittar den inte nu. hittade den här, funkar med postnummer, så för adsl bör den duga. men kolla så att ni inte har comhem eller något sånt, även om det inte nödvändigtvis rakt av omöjliggör andra uppkopplingar så är det i alla fall värt att kolla deras priser, även om de överlag är snordyra. kan vara värt det för en vettig uppkoppling.

player one: finns någon tjänst där man kan knappa in adress och jämföra rakt av, men hittar den inte nu. hittade den här, funkar med postnummer, så för adsl bör den duga. men kolla så att ni inte har comhem eller något sånt, även om det inte nödvändigtvis rakt av omöjliggör andra uppkopplingar så är det i alla fall värt att kolla deras priser, även om de överlag är snordyra. kan vara värt det för en vettig uppkoppling.

Tack för sidan men den vekar visa ungefär samma information som jag hittade via prisjakt.
Comhem finns inte de är ADSL om gäller till 2015 då fibrer installeras. Fast bör väl säga att jag inte vet om jag kommer bo där så länge i och med att jag hyr på korttidsavtal.
Om det är ett ComHem-hus så rekommenderar jag det.
Då jag hade det kunde jag ha 100 Mbit/s och det fungerade utan problem.
Det gick även snabbt att få igång allting från att man beställt till att man kopplar in det i ComHem-"jacket"

Annars har jag varit kund hos Bredbandsbolaget länge innan ComHem-tiden och de har alltid levererat. Kunde dock endast ha 12 Mbit/s som snabbast där jag bodde via ADSL.

NEMI: Om du väljer telia som bredbandsleverantör så behövs inte telefonabonnemang.
Jag försökte få dem förra året men då var man tvungen att ha telefonabonnemang också. Det kan ha ändrats sedan dess.