Forumet - Egna tankar om livet

Egna tankar om livet

185 0 1
Vet inte riktigt om detta passra in i något forum men det är taget från min blogg. Kommentera gärna och ha åsikter både positiva och negativa. Om ni vill läsa mer om sånt här så kan ni läsa min blogg här.


Att leva livet kan vara underbart, att leva livet kan också vara fruktansvärt deprimerande och jobbigt. Men livet handlar just om det; att övervinna sina hinder och känna stoltheten när man gjort det. Jag tror inte på att det finns mirakel, men det finns viljestyrka. Det finns en stor viljestyrka i alla människor men vissa har svårt att hinna denna känsla som man kan kalla för livsgnistan. Den kan sitta långt, långt inne och det enda man kan göra för att hitta den är att rannsaka sig själv, gå djupt in i sig själv, tänka, fundera och finna målet med sitt liv. Alla människor har en dröm om att bli något, att göra det man vill. Jag tycker att man ska följa denna dröm och försöka uppfylla den till nästan vilket pris som helst (kanske inte om man har en dröm som går ut på att bli en seriemördare eller något som påverkar många människor negativt) men jag vet att om man inte följer sin dröm, den drömmen som finns i hjärtat, så komemr man inte orka med livet och man kommer nog att bli oerhört deprimerad. Därför råder jag alla till att gå efter era drömmar, bli den ni vill bli, finna er själva och eran riktiga personlighet så att ni kan må bra och finna livsgnistan.

Jag har en dröm; jag ska berätta. Jag vill bli musiker/sångerska/songwriter. Jag kom på det när jag var 12 år och fick min första gitarr (akustisk om någon nu ville veta det) och jag var inne i en period när jag inte hade några vänner alls, jag spenderade alla mina dagar ensam och mådde helt enkelt skit. Det var då jag en dag tog fram min gitarr, tog fram penna och papper och grävde i mitt sinne sen skrev jag ned på pappret allt jag kände. Jag spelade på gitarren några fina ackord, skrev ned dem och vips! så hade jag en färdig låt. Jag fortsatte skirva låtar och det dämpade min smärta. Tills slut, tack vare musiken, så orkade jag kämpa för jag hade funnit ett mål i mitt liv. Jag hade hittat min dröm och min livsgnista.

Varför berättar jag min livshistoria nu då? Jo, för att ni ska förstå att ni kan inte tvinga er själva att hitta er dröm eller livsgnista, men ni ska leva, säga vad ni vill och göra vad ni vill så ska ni se att på den mest osannolika platsen så kommer ni finna er dröm och livsgnista. Det gäller bara att ha ett vidöppet sinne och vara öppen för nya saker och vägar, vart det än må leda er. Ni har bara ett liv så se till att leva det som ni vill ha det. Lev inte ert liv efter någon annans önskningar eller begär för då blir det bara fel. Det finns inget speciellt rätt sätt att leva livet på, det finns ingen beskirvande plan som fungerar på alla. För bara man lever som man själv vill så lever man på rätt sätt, hur det än skulle se ut eller vara.

Öppna era ögon och öppna ert hjärta. Lev!

love.jpg