Forumet - EGO= WHY NOT?

EGO= WHY NOT?

269 0 16
''Men tänk på någon annan än dig själv.''
''Det handlar inte bara om dig du vet.''
''Ego.''
''Allt kretsar inte kring dig.''
OCH NU ÄR MIN FRÅGA VARFÖR SKA MAN TÄNKA PÅ ALLA ANDRA?!
I Sverige är vi ca 9 miljoner huvuden, och kan tänka. Och då kan alla tänka på sig själva. Varför ska man tänka på andra människor när dom bara kan tänka på sig själva!?
Och låt folk vara ego och låt dom bara tänka på sig själva, låt dom säga att dom är snygga och låt dom säga att dom tycker att en själva är bäst och låt dom vara som dom vill. Varför ska vi bry oss om alla andra när vi bara kan tänka på oss själva! Tänk vad livet vore lättare om man bara tänkte på sig själv och inte behöva bry sig om andra! Och citatet '' tänk på någon annan än dig själv'', varför ska man göra det?! Den personen kan la gött och väl tänka på sig själv lika bra som jag kan tänka på mig!
Menar inte att vi behöver vara elaka mot andra på något sätt men vi behöver inte bry oss så jävla mycket om andra!!

Spana också in:

detour:

Word! Varför ska man bry sig liksom, när man kan skita fullständigt i hur andra mår och har det? Lovar att aldrig mer fråga hur du mår när du är sjuk


isola:

men sluta, du vinner ingenting på att tänka på detta sätt.


Jaaa asså jag vet att det inte kommer fungera men känns så lätt när man bara tänker lixom.
m3lis:

Men tror det är om jag hänger mycket på um under en period så kan jag ej bete mig, men om jag är bort i ca en - två dagar så är jag ej så!


Du ska vara som du är.

Stringburka:

Ska dock börja läsa på stan på tisdag, tror jag.


Varför inte imorgon? Känns lite som "På fredag ska jag börja banta ja.. eller på lördag, så jag hinner med fredagstacosen. Fast på lördagen så vill man ju fika..."
isola:

Varför inte imorgon? Känns lite som "På fredag ska jag börja banta ja.. eller på lördag, så jag hinner med fredagstacosen. Fast på lördagen så vill man ju fika..."


För att imorgon ska jag på arbetsintervju på stan och vill inte att arbetsköparen ska se mig stå och "tigga".
isola:

Men han kan ju se dig på tisdag också [no-no]


Ja, men på måndag VET jag att han är på stan. Dessutom behöver jag faktiskt NÅGON dag på mig för att öva innan; har typ två dikter i huvudet, resten måste jag plugga in. Vilket tar tid. Jättejobbigt att plugga in dikter, övade fan en halv vecka senast jag skulle stå på scen. Eller ja, senast nykter. Hehehehe. festivaler kan sluta pinsamt.